Τοπικά

Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα -Ξεκίνησε ο στολισμός της πόλης

Τα Χριστούγεννα είναι από τις πιο αγαπημένες περιόδους του χρόνου.Ακούς Χριστούγεννα και σου έρχονται στο μυαλό όμορφες στιγμές, μυρωδιές και τραγούδια.Για τους λάτρεις των Χριστουγέννων είναι η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου.Παντού φωτάκια, στολίδια, δώρα και φυσικά ο Άγιος Βασίλης.

Όλοι τα Χριστούγεννα γίνονται λίγο παιδιά. Η ατμόσφαιρα, τα «χρόνια πολλά», τα σπίτια με τις μυρωδιές και τα γλυκά, η οικογένεια γύρω από το τραπέζι… πλημμυρίζει ο κόσμος αγάπη.Υπάρχουν αρκετοί λόγοι να ανυπομονεί κανείς για τα Χριστούγεννα και να μετρά αντίστροφα. Καθώς εκτός των άλλων είναι και η πρώτη «ανάπαυλα» μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, για μικρούς μα κυρίως για τους μεγάλους. Μια μικρή άδεια στις γιορτές, ένα όμορφο ταξίδι σε χριστουγεννιάτικο προορισμό ή απλά το μάζεμα της οικογένειας στο χωριό. Όλα αυτά είναι μια ανάσα από την καθημερινότητα.

Έτσι λοιπόν σιγά- σιγά και φέτος έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα. Τα μαγαζιά έχουν αρχίσει να στολίζονται, οι βιτρίνες φέρνουν χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, οι διαφημίσεις στην τηλεόραση για τα δώρα ξεκίνησαν και η καρδιά αρχίζει να «ζεσταίνεται».

Πιο ευτυχισμένοι οι άνθρωποι που στολίζουν νωρίς

Υπάρχουν και εκείνοι που επιλέγουν να στολίσουν αρκετά νωρίτερα, από τον Νοέμβριο ακόμα, για να ευχαριστηθούν ακόμα περισσότερο αυτή την όμορφη περίοδο του χρόνου. Και σύμφωνα με την επιστήμη κάνουν πολύ καλά, καθώς είναι πιο ευτυχισμένοι!Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, το να στολίζουμε νωρίτερα για τα Χριστούγεννα μπορεί να μας κάνει πιο χαρούμενους.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το να στολίζουμε νωρίτερα για τα Χριστούγεννα μπορεί να μας κάνει πιο χαρούμενους.«Οι στολισμοί αποτελούν απλά μία άγκυρα ή ένα μονοπάτι προς όλα αυτά τα μαγικά συναισθήματα ενθουσιασμού των παιδικών μας χρόνων. Έτσι, στολίζοντας το σπίτι μας με όλα αυτά τα όμορφα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, απλά φέρνουμε στη ζωή μας αυτόν τον ενθουσιασμό μια ώρα αρχύτερα!».

Back to top button
Close