Ανακοίνωσε τον 25χρόνο Τσιαφίτσα ο ΑΟ Τρίκαλα-Την Τρίτη το φιλικό με την Αναγέννηση

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Βάιου Τσιαφίτσα. Ο 25χρόνος μέσος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του ΑΟΤ. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.
Ο Βάιος Τσιαφίτσας έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Κ17 του Ολυμπιακού στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα και στην Γ Εθνική με τις ομάδες Ανατολή Ιωαννίνων, Θύελλα Σερβιανών Ιωαννίνων, ΟΦΑΜ Κέρκυρας, Θύελλα Κατσικά, ΑΕ Μυκόνου, ΠΟ Φήκης.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία 1 Τρίκαλα.
Βέβαια η σκέψη όλων είναι στο φιλικό της Τρίτης, στις 5.30 μ.μ. κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ένα φιλικό με μια φιλόδοξη ομάδα στης Σούπερ Λίγκας 2 που γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον αφού αποτελεί το πρώτο παιχνίδι για τον ΑΟΤ στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων. Για το λόγο αυτό περιμένουν να βρεθεί και αρκετός κόσμος στο στάδιο, με την διοίκηση να φρόντισε στο οικονομικό τομέα θα έχει γενική είσοδο 5 ευρώ.





