Τρίκαλα

Ανέλαβε ο Στρατός στα Τρίκαλα την επανασύνδεση των δρόμων (φωτο trikalaidees)

Άρχισε η εγκατάσταση της γέφυρας Bailey στα Στουρναραίικα

Αποτελεί την πιο άμεση λύση για να δοθεί άμεσα  στην κυκλοφορία η αμφίδρομη διέλευση τροχοφόρων μετά την καταστροφή απο την θεομηνία daniel Η λύση ακούει στο όνομα Μπειλι .Ως γνωστό πριν απο μια εβδομάδα  μετά από αυτοψία δύο ημερών από κλιμάκιο του στρατού  αποφασίστηκε η δημιουργία γέφυρας τύπου «Μπέιλι» στον κεντρικό άξονα Τρικάλων – Άρτας και συγκεκριμένα στη θέση «Ποταμιά» Στουρναραίικων  η οποία εδω και δυο ημέρες κατασκευάζεται  προκειμένου να δοθεί σε κυκλοφορία το οδικό δίκτυο Τρικάλων – Άρτας. Μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή της εν λόγω γέφυρας η οποία εκτιμάτε οτι θα είναι σε δυο ημέρες η κυκλοφορία θα γίνεται προσωρινά μέσω Βλάχας – Σακάτικο – Διάσελο – Στουρναραίικα.

Είχε προηγηθεί πριν λίγες ημέρες συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα, με τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα και τον  Συνταγματάρχη (ΜΧ) κ. Αθανασά Θεοδόσιο στο Δημαρχείο της Πύλης, καθώς και αυτοψία της περιοχής και αποφασίστηκε με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας να εγκατασταθεί άμεσα η γέφυρα αυτού του τύπου. Εντός της εβδομάδας αποκαθίσταται η πρόσβαση στα Στουρναραίικα και τα υπόλοιπα χωριά από τον κεντρικό οδικό άξονα, μετά τις καταστροφές που είχε προκαλέσει η πρόσφατη θεομηνία.

Ο Δήμαρχος Πύλης, Κώστας Μαράβας δηλώνει φανερά ικανοποιημένος για την άμεση λύση του τεράστιου προβλήματος που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel. Τονίζει πως η συνεργασία του Υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη με το Δήμου Πύλης και το Μηχανικό Σώμα του στρατού, δρομολόγησαν γρήγορη λύση, αποκαθιστώντας την πρόσβαση από τον κεντρικό άξονα Τις εργασίες κατά την πρώτη ημέρα επίβλεψε και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Lanaras
Back to top button
Close
Close