Επιχειρείν

Έρχεται κατάστημα των «Πολωνικών Zara» στα Τρίκαλα – Πρόκειται για την αλυσίδα Sinsay

Τα Sinsay έχουν χαρακτηριστεί ως πολωνικά Zara καθώς ακολουθούν την πολιτική του fast fashion που κατέστησε παγκόσμια τάση ο ισπανικός όμιλος της Inditex. Όπως αναφέρεται στην παρουσίαση της εταιρείας, παρέχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε χαμηλές τιμές.

Σχεδιάζει σειρές μόδας που αποτελούν καθημερινή πηγή έμπνευσης για έφηβες και γυναίκες, καθώς και για άνδρες που προτιμούν ένα casual urban στυλ.Οι προτάσεις της μάρκας περιλαμβάνουν επίσης άνετα και λειτουργικά ρούχα για μαμάδες, καθώς και προϊόντα και αξεσουάρ για παιδιά. Η γκάμα της Sinsay συμπληρώνεται από την κατηγορία προϊόντων διακόσμησης σπιτιού και μια σειρά προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος. Εδω και αρκετό διάστημα η εταιρία αναζητά προσωπικό για την στελέχωση των καταστημάτων της ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανοίξουν πανελλαδικά ακόμα 30 καταστήματα.

Φέτος η εταιρία αναμένεται να προωθήσει το εμπορικό σήμα της Sinsay, ενώ από το 2024, είναι πιθανό να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα brand του Ομίλου. Μετά το Ηράκλειο τα επόμενα καταστήματα έρχονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα. Ενώ από τις 4 Ιουλίου ανοίγει υπερσύγχρονο κατάστημα στο χώρο του πρώην Σκλαβενίτη, στα Τρίκαλα. 

 

Back to top button
Close
Close