Γάμος - Βάπτιση

Ένας γάμος όλο συναίσθημα εν μέσω πανδημίας!

Το ζευγάρι ανέβαλε τα σχέδιά ενός μεγάλου ανοιχτού γάμου και γιόρτασε με τους πιο κοντινούς του φίλους και συγγενείς. Αν και τα σχέδιά τους για ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι αναβλήθηκαν λόγω της κατάστασης, η Στεφανία και ο Βασίλης παντρεύτηκαν με λίγους φίλους και συγγενείς, αφού τελικά για εκείνους σημασία είχε το να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια τελετή όλο συναίσθημα.
Το ζευγάρι στον χώρο της δεξίωσης.
Η νύφη επέλεξε να φορέσει μια αέρινη δημιουργία διά χειρός Βάσιας Τζοτζοπούλου. Η σχεδιάστρια, για ακόμα μια φορά, κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να αποσπάσει τα πιο κολακευτικά σχόλια για το σχέδιό της. Οι λεπτομέρειες από δαντέλα, οι πτυχώσεις στο μπούστο, η κάπα που κατέληγε σε ουρά και η εντυπωσιακή πλάτη του φορέματος ήταν λίγα από τα στοιχεία που έκαναν τη Στεφανία να πει δυνατά Yes I Do«Είχα επισκεφτεί το ατελιέ της Βάσιας έναν χρόνο πριν με την αδελφή μου που θα παντρευόταν το 2019, μου το είχε προτείνει και η κουνιάδα μου, και ήμουν σίγουρη από τότε ότι θα επιστρέψω όταν είμαι κι εγώ νύφη. Μου άρεσαν πολύ τα σχέδια της Βάσιας γιατί είναι αέρινα και τα υφάσματα είναι ό,τι καλύτερο έχω δει», μας εκμυστηρεύτηκε η ευτυχής νύφη.
Η εντυπωσιακή πλάτη του νυφικού.
Δοκίμασε διάφορα σχέδια μέχρι να καταλήξει στο επικρατέστερο και η σχεδιάστρια ήταν δίπλα της σε κάθε βήμα της διαδικασίας, αφιερώνοντάς της πολύ χρόνο ώστε να επιλέξουν μαζί τι ήταν εκείνο που πήγαινε καλύτερα στο σώμα της Στεφανίας. «Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευχαριστημένη. Το νυφικό μου ήταν υπέροχο και ένιωθα πολύ άνετα, σα να μη φορούσα νυφικό αλλά ένα άνετο φόρεμα και αυτό ήταν και το ζητούμενο»δήλωσε η νύφη για τη δημιουργία της κ. Τζοτζοπούλου.
Η ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.
Εντέλει, η δεξίωση ακολούθησε μετά το μυστήριο στον εκπληκτικό χώρο του House 124 στα βόρεια προάστια, όπου το ζευγάρι διασκέδασε με την ψυχή του. Μάλιστα, η Στεφανία προτίμησε να κρατήσει το νυφικό της και να μην αλλάξει φόρεμα, αφού το μοναδικό bridal σύνολό της δεν την περιόρισε στο να απολαύσει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της μέχρι το τελευταίο λεπτό.

https://www.yes-i-do.gr/

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close