Lifestyle news

Άλεξ Ροντρίγκεζ :Περάσαμε υπέροχα με την Τζένιφερ!

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ και η Τζένιφερ Λόπεζ χώρισαν τον Απρίλιο του 2021 και αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους. Το πρώην ζεύγος μέσω του αμερικάνικου περιοδικού ELLE ανακοίνωσε ότι θα μείνουν χωριστά, σημειώνοντας: «Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι καλύτερα να είμαστε φίλοι και προτιμούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κοινές μας επαγγελματικές δραστηριότητες. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά του καθενός».

Έναν χρόνο μετά, και με τη Λατίνα σταρ να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πλευρό του Μπεν Άφλεκ, ο γνωστός παίκτης του μπέιζμπολ μίλησε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

Συγκεκριμένα, ο Ροντρίγκεζ παραχώρησε συνέντευξη στο podcast της Μάρθα Στιούαρτ και ανέφερε ότι η Τζένιφερ είναι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που γνωρίζει.

Επίσης, δήλωσε πως δεν μετανιώνει σε καμία περίπτωση για ό,τι έζησαν μαζί και πως χαίρεται που την βλέπει ευτυχισμένη.

«Αυτό που θα πω σε εσένα, το έλεγα και σε μερικούς συναδέλφους πριν κάποιες ημέρες. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που ξέρω, η πιο δουλευταρού. Επίσης, πιστεύω πως είναι η πιο σπουδαία performer, η πιο σπουδαία performer εν ζωή», είπε.

Και πρόσθεσε: «Περάσαμε υπέροχα όσο ήμασταν μαζί. Το σημαντικότερο όμως, είναι πως πάντα βάζαμε τα παιδιά μας πρώτα. Τα βάζαμε στο κέντρο όσων κάναμε».

Υπενθυμίζεται ότι η Λόπεζ και Ροντρίγκεζ είχαν αρραβωνιαστεί και ορίσει δύο φορές τις ημερομηνίες του γάμου, ο οποίος ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

https://www.newsbomb.gr/

Back to top button
Close
Close