Επιχειρείν

Yara Ελλάς: Παρουσίαση νέου Terminal στον Βόλο

Στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου η Yara Ελλάς άνοιξε τη νέα υπερσύγχρονη μονάδα ενσάκισης στη Β’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου για τους συνεργάτες της από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Η λειτουργία του εργοστασίου ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας που ορίζει η Yara διεθνώς και καλύπτει πλήρως τις εθνικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Τους συνεργάτες της Yara υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της εταιρείας, ενώ την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις έκανε ο κ. Θεόδωρος Τσούτσας, Terminal Manager. Μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης, η ομάδα μεταφέρθηκε στο εστιατόριο «Αίθριον» στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, όπου παρουσιάστηκαν από τον κ. Θ. Τσούτσα αναλυτικότερα οι προδιαγραφές και η δυναμική του εργοστασίου, καθώς και οι λόγοι που επιλέχθηκε ο Βόλος για την κατασκευή του Terminal. Στη συνέχεια ο κ. Ν. Κυριακίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yara Ελλάς, αναφέρθηκε στη στρατηγική της Yara, στο όραμα και τις αξίες της εταιρείας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πορεία και στους ανθρώπους της εταιρείας. Τέλος, ο κ. Γιάννης Κλεφτάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Yara Ελλάς, στάθηκε στη σημασία και την αξία της συνεργασίας της εταιρείας με το δίκτυο των συνεργατών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εμείς, στη Yara Ελλάς, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συνεργάτες μας, εσάς, και την ελληνική αγορά με καινοτόμες λύσεις για τη θρέψη και τη λίπανση των καλλιεργειών, με τεχνογνωσία, με συνέπεια και υπευθυνότητα από τον πρώτο κρίκο της αλυσίδας – τον αγρότη – μέχρι τον τελικό καταναλωτή των αγροτικών προϊόντων και κυρίως με σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία».

Close