Γάμος - Βάπτιση

Welcome “Living Coral”! Αυτό είναι το φετινό χρώμα για το γάμο σας…

 

Το Pantone Color Institute ™ ,αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο ως η κορυφαία πηγή πληροφοριών για το χρώμα μέσω εποχικών προβλέψεων για τάσεις, το χρώμα που ανακοίνωσε για το έτος 2019 είναι το “Living Coral” 16-1546 TCX.

Φυσικά είναι η απόχρωση που θα κυριαρχήσει στους γάμους για την Άνοιξη και Καλοκαίρι του 2019. Το Living Coral είναι το χρώμα του ουρανού όταν σουρουπώνει, είναι το χρώμα των κοραλλιογενών ύφαλων, είναι το χρώμα που θα σας δώσει μια ευχάριστη retro νότα στο γάμο σας. Είναι μια ζεστή , οικεία απόχρωση που θα δώσει μια ξεχωριστή ζωντάνια την ημέρα του γάμου σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μικρές λεπτομέρειες από το προσκλητήριο σας μέχρι και σαν βασικό χαρακτηριστικό του στολισμού σας.  Αναλόγως τον μήνα και την εποχή θα βρείτε πολλές επιλογές σε λουλούδια που υπάρχουν σε αυτή τη ζωηρή και παιχνιδιάρικη απόχρωση που μπορούν  πολύ εύκολα να συνδυαστούν με άλλα χρώματα και να δημιουργήσετε  ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις .

Το Living Coral είναι μια απόχρωση που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πάρα πολλά χρώματα ώστε να δημιουργήσετε ένα αποτέλεσμα που θα χαρακτηρίζει εσάς και τον γάμο σας. Επιλέξτε να το συνδυάσετε με πολύ απαλό γκρι για να «ηρεμήσετε» αυτή τη τόσο ζεστή και ζωηρή απόχρωση ώστε να δώσετε ένα σοφιστικέ ύφος στο γάμο σας. Αντιθέτως μπορείτε να το συνδυάσετε με κίτρινο ή χρυσό ώστε να απογειώσετε τη ζωντάνια αυτού του χρώματος. Σίγουρα το φούξια ή το μπορντό είναι χρώματα που θα δώσουν μια πιο αισθησιακή νότα στο γάμος σας αν τα συνδυάσετε με το ζεστό κοραλλί .

Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την απόχρωση Living Coral ακόμα και σαν λεπτομέρεια στο νυφικό σας ή στη μπουτονιέρα του γαμπρού και του κουμπάρου.

Για τις τολμηρές και εναλλακτικές νύφες το χρώμα για το 2019 μπορεί να φορεθεί και στο νυφικό μακιγιάζ σας καθώς και στο μανικιούρ.

Γενικά, αφήστε το χρώμα του 2019 να σας ταξιδέψει την φαντασία και μη διστάσετε να το τολμήσετε.

 

Μαριάννα Μαγουλά

Close