Cooking ideasΕπιχειρείν

To νέο του χειμερινό μενού εγκαινίασε το OltreRestaurant του Ananti City Resort!

To νέο του χειμερινό μενού εγκαινίασε το OltreRestaurant του Ananti City Resort τη βδομάδα που πέρασε υπό την επιμέλεια του σεφ Παύλου Αρχιμανδρίτη. Η κουζίνα του OltreRestaurant με τη γνωστή Μεσογειακή της αύρα προτείνει πιάτα που συνδυάζουν αρμονικά γεύσεις και συνταγές που έχουν ως άξονα τη νέα Ελληνική κουζίνα και την εμπλουτίζουν με διεθνείς επιρροές. Καθαρές γεύσεις και εξαιρετικές πρώτες ύλες με έμφαση στα τοπικά προϊόντα αποτελούν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά των πιάτων που αντλούν την έμπνευσή τους από τον πλούτο της Μεσογείου. Στον τελευταίο όροφο του #AnantiCityResort και με τη μοναδική θέα που το διακρίνει το εστιατόριο είναι ανοιχτό από του μεσημέρι όταν ο ήλιος  φωτίζει κάθε γωνιά του μέχρι το βράδυ όταν λούζεται από το φως των αστεριών. Οι σερβιτόροι του εστιατορίου είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να επιλέξετε  το κατάλληλο κρασί που θα συντροφεύσει το γεύμα σας, με την ενημερωμένη κάβα του εστιατορίου να δίνει έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα.

Μερικές προτάσεις από το νέο μενού παρουσιάζονται παρακάτω:

Σούπα βελουτέ καρότου με πατάτα, κρέμα κατίκι και τσιπς ψωμιού

Πλαστός με καλαμποκάλευρο, Σπανάκι,  φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο, κατσικίσια φέτα και γιαούρτι με άρωμα μάραθου

Ψητά παντζάρια με σιτάρι, σαλάτα εποχής, τυρί κότατζ, μαύρο σουσάμι και ντρέσινκ βαλσάμικο

Καζαρέτσε με μπρόκολο, σύγκλινο, κρέμα μανούρι και αμύγδαλο

Μοσχαρίσια ταλιάτα με ψητή γλυκοπατάτα, ρόκα, φλέικς παρμεζάνας και λάδι από φρέσκα βότανα

Φιλέτο σολομού με κρούστα φιστικιού, πουρέ φασόλια με σαφράν και ψητό φινόκιο

Πολλές  προτάσεις περιλαμβάνει και ο κατάλογος των σνακ για πιο «εύκολο» και γρήγορο αλλά εξίσου ποιοτικό φαγητό.

Αυγό ‘στο ποτήρι’ με ανθότυρο, καπνιστή μπριζόλα, κρουτόν, μαϊντανό και φρέσκιες τηγανιτές πατάτες

Αραβική πίτα με μοσχαρίσιο κιμά, παρμεζάνα, μπούκοβο, καλαμπόκι, μαρούλι, ντομάτα και ανάμεικτα λαχανικά

Για να ολοκληρώσετε το δείπνο σας μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις γλυκές προτάσεις που παρασκευάζονται στην κουζίνα του εστιατορίου.

Κρέμα μπαβαρουάζ με μαστίχα, σάλτσα μανταρινιού και παστέλι με μέλι

 

Πληροφορίες

Oltre Restaurant

Ananti City Resort

ΛόφοςΛογγακίου, Τρίκαλα

Τηλ 24310.63950

Back to top button
Close
Close