FashionThe fashionteller

The fashionteller shopping :Με αύρα θαλασσινή στην πόλη !

 

Όλοι θα θέλαμε αυτή τη στιγμή να ήμασταν δίπλα στη θάλασσα, εκεί όπου το μόνο που θα επικρατούσε, θα ήταν η ηρεμία. Όλες θα θέλαμε –με τέτοια θερμοκρασία– να φοράμε ρούχα που βάζουμε στην βαλίτσα των διακοπών. Δηλαδή καφτάνια και πολύχρωμα γυαλιά ηλίου, crochet μπλουζάκια και σκισμένα τζιν σορτσάκια, μικρά ψάθινα τσαντάκια και μεγάλες τσάντες με ρίγες και ναυτικούς κόμπους. Όλοι και όλες αυτά θα θέλαμε. Αλλά… Είμαστε στα μέσα του Ιούνη, είμαστε στην πόλη και πρέπει να προσαρμόσουμε την διάθεση μας στα δεδομένα της.

Μπορούμε, όμως, να προσαρμόσουμε και το θαλασσινό στυλ, στο στυλ της πόλης. Τα καφτάνια –δροσερά και αέρινα– συνδυάζονται με πλατφόρμες για τις βραδινές βόλτες ή με πέδιλα και λαμπερά σκουλαρίκια για κάποιο καλοκαιρινό event. Τα ψάθινα τσαντάκια δεν κρατιούνται μόνο τις βραδινές ώρες αλλά και τις πρωινές, δίνοντας λάμψη στο κατά τ’ άλλα casual ντύσιμό μας. Οι μεγάλες τσάντες θαλάσσης με ρίγες, στην πόλη αποκτούν μεσαίο μέγεθος και μαζί με πολύχρωμα οβάλ γυαλιά ηλίου μας πηγαίνουν στο γραφείο. Και για τις μικρές κυρίες της παρέας, τα crochet μπλουζάκια και τζιν σορτσάκια είναι η καλύτερη επιλογή, που με τα κατάλληλα αξεσουάρ δημιουργεί πολλά σύνολα.

Από την Μυρσίνη Κατσάνου, φωτογραφία Κωνσταντίνος Παπαλόπουλος.

DSC_3159

                             Καφτάνι Bolero Απόλλωνος 11, Jools σκουλαρίκια Helen’s Jewelry Απόλλωνος 6

                                       Πλατφόρμες Oscar All time classic Βιολάντα Πατουλιώτη Απόλλωνος 18.

DSC_3176

          

Jools-σκουλαρίκια-Helen’s Jewelry-Απόλλωνος-6-Πλατφόρμες-Oscar-All-time-classic-Βιολάντα-Πατουλιώτη-Απόλλωνος-18

  Καφτάνι-Bolero ,Απόλλωνος-11.τηλ.2431025455

DSC_3116

Καφτάνι-Bolero ,Απόλλωνος-11-Dyrberg-Μενταγιόν-Hellens-Jewelry-Απόλλωνος-6-Γόβες-Oscar-All-time-classic-

Βιολάντα Πατουλιώτη-Απόλλωνος-18.

 


 

 

Τσάντα μπλε με ρίγες, Σακίδιο ταμπά, clutch με ρίγες, Passione Ιουλιέτας Αδάμ 8

Τσάντα-μπλε-με-ρίγες-Σακίδιο-ταμπά-clutch-με-ρίγες-Passione-Ιουλιέτας-Αδάμ-8 Τρίκαλα.Τηλ.2431033730


 

Μπλούζα, Σορτσάκι, Φόρεμα Be fashion Απόλλωνος 3                                                                      Μπλούζα-Σορτσάκι-Φόρεμα, Be-fashion-Απόλλωνος 3.

 

Φάκελοι Pantera Αθανασίου Διάκου 14                                                                Φάκελοι-Pantera-Αθανασίου-Διάκου-14

Emilio Pucci γυαλιά ηλίου Καραμέτου Ιουλιέτας Αδάμ 11                                                                       Emilio-Pucci-γυαλιά-ηλίου-Καραμέτου-Ιουλιέτας-Αδάμ-11.Tρίκαλα .

Καλό καλοκαίρι !

Close