Τοπικά

Mια μοναδική έκθεση φωτογραφίας από το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Δύο Γυναίκες,
δυο καλλιτέχνιδες.
μια φωτογράφος,
μια ηθοποιός,
μια έκθεση φωτογραφίας,
μια θεατρική παράσταση,
η Λένα Μαγκούτα και η Πολύνα Γκιωνάκη,
ενώνουν τις φωνές τους μαζί μας,
μεταφέροντας ένα κοινό μήνυμα:
για τις γυναίκες του κόσμου, των οποίων τα δικαιώματα εξακολουθούν να καταπατούνται,
για τις γυναίκες της διπλανής πόρτας που εξακολουθούν να υφίστανται κάθε μορφής βίας,
ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ, 
ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής υποστήριξης Γυναικών του δήμου Τρικκαίων , με αφορμή την 25η Νοεμβρίου 2018, Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, σας προσκαλεί να γίνετε κοινωνοί του μηνύματος και της προσπάθειας για εξάλειψη κάθε μορφής βίας κατά των γυναικών με την παρουσία σας στις 2 εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που παρουσιάζει:
– Στις 25/11/2018, Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης «Γυναίκες του Κόσμου» της τρικαλινής φωτογράφου Ελένης Μαγκούτα, με φωτογραφίες γυναικών από ταξίδια της σε διάφορες χώρες του κόσμου ( μεταξύ των οποίων Υεμένη, Ουγκάντα, Αίγυπτος κ.α.). Η έκθεση θα διαρκέσει από 25/11/2018 έως 2/12/2018 και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25/11, στις 7 μ.μ. στο χώρο του Οθωμανικού Λουτρού του Μουσείου Τσιτσάνη.
– Την Τετάρτη, 28/11/2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη, στις 8.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η Παράσταση – Μονόλογος της Πολύνας Γκιωνάκη, «Κόκκινη Μνήμη» με θέμα την συντροφική- ενδοοικογενειακή βία.

Close