Επιχειρείν

JuiceBox: Η πιο καινοτόμα ιδέα της χρονιάς ήρθε για να μείνει. Σερβίρονται στα καλύτερα καφέ της πόλης.

 

Οι φυσικοί χυμοί JuiceBox σε έξι διαφορετικές γεύσεις με πραγματικά φρούτα, λαχανικά και superfoods (ginger,σπόρους chia, αρώνια) ξεκίνησαν από τις πρώτες μέρες να σερβίρονται στα καλύτερα καφέ της πόλης.

Οι χυμοί JuiceBox με 100% φυσικά φρούτα και λαχανικά απευθύνονται όχι μόνο σε άτομα που ασχολούνται με την γυμναστική και το ευ ζην, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την βόλτα τους με την αποτοξίνωση.

Μετά από έρευνα με ειδικούς διατροφολόγους  δημιουργήσαμε ένα ρόφημα που δεν υπήρχε όμοιό του στην αγορά και επιμείναμε στην ποιότητα.

Χωρίς συντηρητικά πρόσθετα σάκχαρα και χρωστικές ουσίες, οι χυμοί juice Βox είναι κατάλληλοι για όλες τις ηλικίες.Με ελάχιστες θερμίδες, πολύ λιγότερες από τον αγαπημένο σας cappuccino,και πολλές ευεργετικές ιδιότητες μπορούν να δημιουργήσουν τον απαραίτητο κορεσμό βιταμινών στον οργανισμό σας και να λειτουργήσουν ως το καλύτερο γεύμα καθημερινά. Μπορείτε να τους συνδυάσετε με παγωμένο τσάι , παγωτό ,γιαούρτι αλλά και με αλκοόλ παρασκευάζοντας τις πιο πρωτότυπες συνταγές coctails.

Τους αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή όχι μόνο για τους ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς τους και τα οφέλη τους, αλλά και για τα πρωτότυπα ονόματά τους. Παραδίδονται και τυποποιούνται με πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφαλείας τροφίμων ΙSO 9001.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://www.gustoproducts.gr/category/hymoi

Close