Ελλάδα

Good news: Θεσσαλοί δημοσιογράφοι συνεισφέρουν στην αγορά λεωφορείου για ΑΜΕΑ.

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΘΕΣτΕΕ) με το Επικουρικό της Ταμείο και το Μορφωτικό της Ίδρυμα, μαζί με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και την Περιφερειακή Επιτροπή Αθλητικών Συντακτών Θεσσαλίας,γίνονται μπροστάρηδες στην προσπάθεια που ξεκίνησαν οι γονείς παιδιών με Αναπηρία του Βόλου, για την αγορά ειδικά διαμορφωμένου Λεωφορείου για το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Βόλου.
Το λεωφορείο θα χρησιμοποιηθεί για την μετακίνηση και την ένταξη των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Έτσι, την ερχόμενη Παρασκευή 14 του μηνός στις 7μ.μ. στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου διοργανώνουν με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,τον Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Μαθητών ΕΕΕΕΚ Βόλου, τον Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ Ν. Μαγνησίας, τη Λέσχη Κοινωνίας Βόλου και τον Μίλτο Μουστακαλή ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ΠΑΡΚ, τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας της δημοσιογράφου Ελένης Α. Παπαθανασίου-Αποστολάκη με θέμα «Βόλος η πόλη μου».
Πρόσκληση κορυφαίων αθλητών με βίντεο
Αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια είναι και Έλληνες αθλητές παγκόσμιας κλάσης. Έτσι, ο αρχηγός της Εθνικής ανδρών μπάσκετ Γιάννης Μπουρούσης, η αρχηγός της Εθνικής μπάσκετ γυναικών Εβίνα Μάλτση, ο δεύτερος αρχηγός της Εθνικής ανδρών μπάσκετ και διεθνής καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Βολιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης και ο κορυφαίος Έλληνας αναρριχητής, ο Αγριώτης Νίκος Μαγγίτσης καλούν όλους τους Βολιώτες, και όχι μόνο, να συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου και να επισκεφτούν την έκθεση.

Οι διοργανωτές, μας καλούν όλους, να γίνουμε συνεπιβάτες σε μια διαδρομή αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

ert.gr

Close