Τοπικά

Β.Γιαγιάκος : Παράταση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους».

Επιστολή προς τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Τουρισμού απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος μεταφέροντας το αίτημα των επιχειρηματιών – ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων για παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους».

Αναλυτικά:

«Κύριοι Υπουργοί,

Σας μεταφέρουμε το δίκαιο αίτημα των επιχειρηματιών – ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής μας για παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους».

Παράγοντες όπως η αγωνία και η αβεβαιότητα που βιώνουν τους τελευταίους μήνες για να αντιμετωπίσουν όλα τα οικονομικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω της υγειονομικής κρίσης και να παλέψουν για την επιβίωσή τους, ερχόμενοι καθημερινά αντιμέτωποι με δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις, δεν τους επέτρεψαν να προλάβουν την προθεσμία υποβολής αιτήσεων, ακόμη και τη μικρή παράταση που ήδη δώσατε, για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Προτείνουμε, μιας και το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους πολίτες, να σκύψετε στο πρόβλημα των παρόχων δίνοντας ακόμη μια παράταση 2-3 ημερών, ανοίγοντας και πάλι την πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr

Κύριοι Υπουργοί,

Με αίσθημα ευθύνης, αναμένουμε τη θετική σας ανταπόκριση. Παρακαλούμε θερμά όπως ικανοποιήστε το αίτημα αυτής της κατηγορίας πληγέντων επιχειρήσεων, δίνοντας τους την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα.»

Back to top button
Close