MUST Read

“Όαση” μυρωδάτου cafe στην οδό Γαριβάλδη!

Είναι από τους επαγγελματίες που η συγκυρία με την κρίση υγείας που βιώνουμε όλοι την έκανε  να κρατήσει το κατάστημα της ανοικτό ως επιχείριση σίτισης . Ο λόγος φυσικά για την Έφη Νταούλα που μαζί με άλλους, δυο τρεις επαγγελματίες του κλάδου που παραμένουν “ανοικτοί”, δίνουν “εργασιακή” ζωή,  στην οδό Γαριβάλδη.

Πριν από δυο μήνες κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί την τωρινή κατάσταση με τον περιορισμό κατ οίκον και την σχεδόν διακοπή στην κυκλοφορία σε ένα πολυσύχναστο δρόμο της πόλης.  Μαζί με τον σύζυγο της Δημήτρη Ζίκο,   ακολουθώντας πίστα τις οδηγίες προφύλαξης από τον ιό,  βρίσκονται καθημερινά στο πόδι, για να εξασφαλίσουν ένα πολύτιμο αγαθό που αποτελεί μέρος της κουλτούρας  και απόλαυσης της ζωής μας.

Το Καφετοποίο είναι ένα μικρό coffee roastery τρίτου κύματος που επεξεργάζεται καφέδες ανώτερης ποιότητας speciality coffee. Μία «τριλογία» όπου μέσα σε ελάχιστα τετραγωνικά ο ωμός καφές από την αρχική πράσινη μορφή του, καβουρδίζεται (Roast), αλέθεται (Grind) και σερβίρετε (Taste) στους πελάτες.Καφές που καλλιεργείται, επεξεργάζεται και παρασκευάζεται μέσα σε πλαίσια προκαθορισμένων διεθνών στάνταρ.  Εαν και η κίνηση έχει μειωθεί αισθητά παραμένουν στο πόστο τους με διάπλατο χαμόγελο και την ανάλογη υπομονή,  μέχρι όλα να επιστρέψουν και πάλι στην κανονικότητα ….

 

Back to top button
Close
Close