Idees Sports

Διαγράφεται από την ευρωομάδα της ΝΔ ο Ζαγοράκης

Διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο Ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης, όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας κατόπιν σχετικής απόφασης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνει νομοθετική πρωτοβουλία και έτσι, ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

«Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός, ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, και συμπλήρωσε:

«Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα.

 

Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης.

 

Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη»

Υπογράμμισε δε, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνει νομοθετική πρωτοβουλία ώστε να μην επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές στο ποδόσφαιρο, όπως αυτή που αποφασίστηκε από την ΕΕΑ χθες.

Η ανακοίνωση του Ζαγοράκη

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Θοδωρής Ζαγοράκης χαρακτήρισε την εισήγηση «εξοργιστική» και προανήγγειλε την αποχώρησή του από τη ΝΔ σε περίπτωση που, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, «δεν δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ».

Back to top button
Close
Close