Beauty experts

Θραύση κάνει σε πωλήσεις αυτή η απόχρωση κραγιόν

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κραγιόν είναι το πιο δημοφιλές προϊόν μακιγιάζ στον κόσμο.Και αν πρέπει να επιλέξουμε τη μία, μοναδική απόχρωση που αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες, τότε αυτή είναι η κόκκινη.

Δημιουργεί sexy, femme-fatale looks που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και χαρίζει αυτοπεποίθηση σε κάθε εμφάνιση.

Υπάρχει λοιπόν ένα κόκκινο κραγιόν που πωλείται κάθε έξι δευτερόλεπτα και αυτό είναι του αγαπημένου beauty brand, Maybelline. Πρόκειται για το SuperStay Matte Ink Lip Color, το οποίο είναι ένα κλασσικό έντονο κόκκινο.

Ένα κραγιόν μακράς διαρκείας που απλώνεται εύκολα στα χείλη και το χρώμα μένει αναλλοίωτο για ώρες.

Maybelline SuperStay Matte Ink City Edition Liquid Lipstick
Maybelline SuperStay Matte Ink City Edition Liquid Lipstick

Αξίζει να αναφέρουμε ότι βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα κόκκινα κραγιόν όλων των εποχών. Μάλιστα ο κορυφαίος makeup artist Neil Scibelli το θεωρεί ένα από τα αγαπημένα του και το χρησιμοποιεί στα makeup looks των διασήμων, που συνεργάζεται.

Το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου προϊόντος μπορεί να αποδοθεί στο κλασσικό κόκκινο χρώμα του, ενώ κάποιοι αναφέρουν ότι παίζει ρόλο το γεγονός ότι μένει σταθερό στα χείλη για παραπάνω από 16 ώρες.

Γυναίκα με κόκκινα χείλη/Shutterstock
Γυναίκα με κόκκινα χείλη/Shutterstock

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμη, ίσως πρέπει να είναι η επόμενη beauty αγορά σας!

Extra Info: Αν αγαπάς το κόκκινο κραγιόν, τόλμησέ το ακόμα και τις πρωινές ώρες. Δεν χρειάζεται να τονίσεις τα μάτια σου, για να είναι πιο ήσυχο το makeup look. Ελάχιστη μάσκαρα στις βλεφαρίδες και ένα ωραίο ρουζ στα ζυγωματικά που θα σου χαρίσει fresh and healthy look αρκούν για ένα stylish, πρωινό makeup look!

Back to top button
Close
Close