ΔιασκέδασηΠολιτισμός

2o Διήμερο Σεμινάριο Μusical Theater για Παιδιά (Δημοτικού/Γυμνασίου) στην Έαρ !

Το Musical theater είναι ένα είδος, το οποίο τα τελευταία χρονιά έχει ανθίσει στην Ελλάδα, με πολλά κλασικά έργα να ανεβαίνουν κάθε χρόνο, αλλά και αρκετά originals. Θεωρείται όχι αδίκως ένα από τα δύσκολα θεατρικά είδη, καθώς απαιτεί από τον ερμηνευτή, υψηλότατη ικανότητα στο τραγούδι και το χορό. Κλασσικά μιούζικαλς με πρωταγωνιστές παιδιά όπως το Annie και το Matilda συνεχίζουν να παίζονται παγκοσμίως με τεράστια επιτυχία.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να φέρει σε επαφή τα παιδιά με τα τρία στοιχεία του μιούζικαλ (χορός τραγούδι & υποκριτική). Θα επιλεγεί μια σκηνή από το ρεπερτόριο του παιδικού μιούζικαλ, πανω στην οποία οι μαθητές θα διδαχθούν το αντίστοιχο τραγούδι και τη χορογραφία, με σκοπο να μπορέσουν να την παρουσιάσουν στο τέλος του σεμιναρίου στους γονείς και φίλους.

Βασικές αρχες και τεχνικές χορού, και τραγουδιού, καθώς και τραγουδιού σε σύνολο, φτιαγμένα με βάση το παιχνίδι, είναι λίγα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα δουλέψουν τα παιδιά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου και δεν είναι απαραίτητη η όποια σχετική εμπειρία ή εκπαίδευση στο είδος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
-ΚΥΡΙΑΚΗ
4:15μμ Ώρα άφιξης
4:30μμ Διδασκαλία Τραγουδιού
5:00μμ-6:00μμ Σωματικό Ζέσταμα & Διδασκαλία Χορογραφίας

-ΔΕΥΤΕΡΑ
4:15μμ Ώρα άφιξης
4:30μμ Διδασκαλία Τραγουδιού
5:00μμ-6:00μμ Σωματικό Ζέσταμα & Διδασκαλία Χορογραφίας
6:00μμ Παρουσίαση

Τα παιδιά καλούνται να έχουν μαζί τους άνετα ρούχα και παπούτσια.

Κόστος Συμμετοχής: 25€
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ: ‭6973615009‬ & 6976418674
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στις ώρες λειτουργίας της έαρ έως και λίγες ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, με την καταβολή το ποσού συμμετοχής.
Όλα τα παιδιά θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Βιογραφικό:
Η Evgenia Liakou είναι τραγουδίστρια & χορεύτρια. Στα 9 της χρόνια ξεκίνησε μαθήματα πίανου και ανώτερων θεωρητικών και αποφοίτησε με πτυχίο Ειδικού Αρμονίας από το Ωδείο Τρικάλων «Τασία Κασιώλα». Oλοκλήρωσε τις σπουδές της στο χορό και το τραγούδι, αποκτώντας πτυχίο χορού ISTD-Modern Theater Dance και τραγουδιού από το London College of Music.Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και master classes στο μιούζικαλ και στην υποκριτική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε σχολές όπως Stella Adler (Νέα Υόρκη), Arts Educational Schools London(Λονδίνο) κ.α.
Στην Ελλάδα έχει συμμετάσχει στις περισσότερες παραγωγές μιούζικαλ των τελευταίων χρόνων, όπως τα West Side Story στο Μέγαρο Μουσικής (2016), Sweet Charity στο Θέατρο Badminton (2016), Nine στο Θέατρο Πάνθεον (2015), Annie the Musical στο Θέατρο Ακροπόλ (2014), Δαίμονες στο Θέατρο Παλλάς (2013).
Από το 2016 είναι η βασική τραγουδίστρια των The Swinging Cats και μέλος του φωνητικού συνόλου Fones. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πρόβες για το ελληνικό ανέβασμα του μιούζικαλ «Cats».

Close