Τοπικά

Ενδιαφέρουσες θεματικές παρουσιάσεις στην μαθητική γιορτή Γαλλοφωνίας

Άλλη μία μαθητική γιορτή Γαλλοφωνίας πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, με επιτυχία, από τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων.

Δεκάδες μαθήτριες και μαθητές τόσο από τα σχολεία της πόλης των Τρικάλων όσο και από την περιφέρεια συμμετείχαν με ποικιλία παρουσιάσεων, από απαγγελία ποιημάτων και ερμηνεία τραγουδιών, μέχρι θεατρικά σκετσάκια και χορογραφίες σύγχρονων και παραδοσιακών κομματιών, γλωσσοδέτες, μύθους και φανταστικά ζώα και δέντρα με μαγικές ιδιότητες καθώς και άλλες ενδιαφέρουσες θεματικές παρουσιάσεις.

Οι μικροί πρωταγωνιστές της γαλλόφωνης γιορτής μας, με την θερμή υποστήριξη του πολυπληθούς κοινού που γέμιζε ασφυκτικά την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων που μας φιλοξένησε και φέτος, κατάφεραν να μας συγκινήσουν με την προσπάθειά τους να εκφραστούν στη Γαλλική γλώσσα και να μας μυήσουν στον γαλλικό πολιτισμό, κερδίζοντας το πιο θερμό μας χειροκρότημα.

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές, τους καθηγητές και τους δασκάλους που τους προετοίμασαν καθώς και στις οικογένειές τους για την σημαντική τους υποστήριξη

Close