MUST Read

Λευτέρης Αβραμόπουλος: Μια υποψηφιότητα με μέλλον

Με την σκέψη ότι είναι η κατάλληλη ώρα  να συστρατευθούν όλα τα ικανά και ανιδιοτελή στελέχη της κοινωνίας που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο, ώστε  μέσα από το νέο δύσκολο αυτοδιοικητικό πλαίσιο που διαμορφώνει η εφαρμογή του «Κλεισθένη  I» να αναδειχθεί ένας ισχυρός  φορέας διοίκησης στον Δήμο Μετεώρων κατέρχεται στις εκλογές του Μαΐου ο Λευτέρης Αβραμόπουλος .

Ο νεαρός οικονομολόγος αποδέχτηκε την πρόταση του νυν δημάρχου Χρήστου Σινάνη και από την πρώτη στιγμή ρίχτηκε στην μάχη του σταυρού .

Με όραμα το τουριστικό γίνεσθαι την ανάπτυξη της περιοχής και κυρίως την ουσιαστική αντιμετώπιση της καθημερινότητας των συνδημοτών αλλά και κατοίκων των χωριών του δήμου  κυρίως του ορεινού όγκου, συστρατευεται  για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Μάλιστα καθώς η ημερομηνία της εκλογικής αναμέτρησης θεωρείται κοντά, εντείνει τις επισκέψεις του σε διάφορα χωριά του δήμου συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις αλλά κυρίως μαθαίνοντας από κοντά και ακούγοντας τα ζητήματα και προβλήματα της τοπικής κοινωνίας .

Μάλιστα το τριήμερο καθώς το επέτρεψαν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρέθηκε στα χωριά και ιδίως σε αυτό της μητέρας  του αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Τα χωριά μας, τα χωριά του Δήμου Μετεώρων, αποκτούν μια άλλη ομορφιά, ζωντανεύουν ξανά και προσφέρουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Είχα τη χαρά αυτές τις μέρες να ξαναδώ φίλους απ’ τα παιδικά μας χρόνια,ανθρώπους που επέστρεψαν για τις γιορτινές μέρες, στο Ελάφι (αγαπημένο και χωριό της μητέρας μου), την Χρυσομηλιά -με την φαντασμαγορική καύση του Καρνάβαλου,τη Σαρακίνα, την Πεύκη, την Παναγία,και φυσικά τη Διάβα.
Εύχομαι καλή Σαρακοστή, με υγεία. Εδώ είμαστε για να εργαστούμε όλοι μαζί για έναν ακόμη καλύτερο Δήμο. Προχωράμε μπροστά…

Back to top button
Close
Close