Lifestyle news

Μια νέα νότα στο ίσταγκραμ από την 73χρόνη σταρ

Το Instagram της Diane Keaton δεν είναι καινούριο και σίγουρα δεν χρειαζόταν αυτό για να γίνει γνωστή και να κερδίσει τις καρδιές μας. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό η πρωταγωνίστρια του «Annie Hall», του «Something’s gotta give», του «Hampstead» (και πολλών άλλων ταινιών) έχει αποφασίσει να δώσει μία νέα νότα στον λογαριασμό της, συνδυάζοντας άψογα το στιλ με το χιούμορ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γιατί χάθηκαν ξαφνικά εκατομμύρια followers από το Instagram

Γιατί χάθηκαν ξαφνικά εκατομμύρια followers από το Instagram

Συγκεκριμένα, η 73χρονη αποδεικνύει ότι τα δύο παραπάνω δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ηλικία αναρτώντας φωτογραφίες με τα καθημερινά outfits της, τα οποία, πιστέψτε με, άνετα θα φορούσα κι ας με περνάει πέντε δεκαετίες. Επιπλέον, λεζάντες της, όπως «Πόσο μεγάλο μπορεί να γίνει ένα καπέλο πριν αρχίσει να θεωρείται εμπόδιο;» και «Μερικές φορές νιώθω περισσότερο όμορφη όταν δεν μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου», καταφέρνουν να προσθέσουν ένα χαμόγελο στο δικό μας πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η μαμά της Μισέλ Ομπάμα «αποκαθηλώνει» την κόρη της (εικόνες)

Η μαμά της Μισέλ Ομπάμα «αποκαθηλώνει» την κόρη της (εικόνες)

Μια φορά, τα συμπεράσματα-μαθήματα που απορρέουν από κάθε της ανάρτηση είναι τα εξής: Όσο μεγαλύτερο το καπέλο, τόσο το καλύτερο, δεν μπορείς να κάνεις λάθος επιλέγοντας τη μονοχρωμία, τα χοντροκομμένα παπούτσια και ζώνες μπορούν να είναι σικ και ένα στιλάτο look είναι ολοκληρωμένο μόνο όταν συνοδεύεται από άπλετο χιούμορ.

Back to top button
Close
Close