MUST ReadΕπιχειρείν

Το κομμωτήριο Jenny & Demy στην εντυπωσιακή Bridal Expo- χορηγός Label.m

Η μεγαλύτερη και πιο λαμπερή έκθεση γάμου και βάπτισης στην Β. Ελλάδα. Από το 2006, κάθε χρόνο χιλιάδες μελλόνυμφα ζευγάρια την επισκέπτονται για να οργανώσουν τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού τους. Η έκθεση πραγματοποιείται, στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, σε ένα πολύ όμορφο χώρο και με πολύ εύκολη πρόσβαση, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”, στους χώρους της Δ.Ε.Θ.

Μια έκθεση θεσμός για την Θεσσαλονίκη, ένα γεγονός μοναδικό, με περισσότερους από 100 εκθέτες από τον χώρο του γάμου και της βάπτισης, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παρουσιάζουν τις προτάσεις τους, για ένα τέλειο γάμο και μια ονειρεμένη βάπτιση. Στα backstage βρέθηκαν για επαγγελματικούς λόγους…η Τζένη και Ντέμη Ζησοπούλου, από το κομμωτήριο Jenny & Demy παίρνοντας μέρος στην ομάδα που χτένισε και δημιούργησε πολύ ωραία νυφικά χτενίσματα για τις επιδείξεις μόδας της Bridal Expo 2019.

Επικεφαλής της ομάδας των hair stylist, ο Νίκος Μουρατίδης,Becutee by Nikos Mouratidis και στυλίστας ο Στέφανος Μάλαμας, ενώ χορηγός των προϊόντων ήταν η label.m Greece.

.http://label.m Greece

Ανάμεσα στα διάσημα μοντέλα η Δούκισσα Νομικού και η Ευαγγελία Αραβανή, ενώ η ‘νεοφώτιστη’ στο χώρο από το GNTM, Ευη Ιωαννίδου εντυπωσίασε με την ομορφιά και τον επαγγελματισμό της.

 

Back to top button
Close
Close