MUST Read

Στην θέση του Μιχαλάκη, ο Γιώργος Καρανάσιος …

Η όποια κακοκαιρία και η άμεση αντιμετώπισή της στον νομό Τρικάλων είναι πάντα συνυφασμένη με την παρουσία του Χρήστου Μιχαλάκη. Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων δίνοντας παρών στο μέτωπο του φαινομένου, έχει καταφέρει με επιτυχία να αντιμετωπίσει την όποια κατάσταση .

Ακόμη και σήμερα η επέλαση του χιονιά και η συνεχόμενη χιονόπτωση σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού παρά την σφοδρότητα της αντιμετωπίστηκε με την δέουσα σοβαρότητα και την προσχεδιασμένη διαχείριση της .Μόνο που αυτήν την φορά ο Μιχαλάκης για κομματικούς λόγους βρέθηκε στην Αθήνα αλλά παρόλα αυτά η επέμβαση του μηχανισμού της Περιφέρειας ήταν και πάλι ουσιαστική καθώς τον συντονισμό ανέλαβε ο Γιώργος Καρανάσιος.

Ο Διευθυντής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων από τα χαράματα έσπευσε στο γραφείο του,και  ανέλαβε το δύσκολο κομμάτι του συντονισμού και την πλήρη διαχείριση, των 45 μηχανημάτων που επιχείρησαν σε όλο το οδικό δίκτυο. Με ένα τηλέφωνο στο χέρι και με επικοινωνία σε όλα τα μέτωπα του ορεινού όγκου αλλά και του πεδινού καθοδήγησε με μαεστρία  τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό και οι χειριστές κατάφεραν να φέρουν σε πέρας τον καθαρισμό του οδικού δικτύου αλλά και να ρίξουν τόνους αλάτι στα δύσκολα σημεία όπου ελοχεύει ο κίνδυνος της παγωνιάς….

Μάλιστα λίγο μετά τις επτά το βράδυ  όταν συναντήθηκε και με τον “προϊστάμενό” του ο οποίος επέστρεψε από την Αθήνα η ικανοποίηση ήταν διάχυτη στα πρόσωπα και των δυο   καθώς ακόμη μια “αποστολή” ολοκληρώθηκε με επιτυχία …..

Back to top button
Close
Close