Lifestyle news

Ήταν όλοι εκεί στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1.

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, ο ΑΝΤ1 υποδέχθηκε τους εκπροσώπους του Τύπου, της διαφημιστικής αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου, στην εκδήλωση για την Παρουσίαση του νέου Τηλεοπτικού Προγράμματος για τη σεζόν 2018 – 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Με τόλμη αλλά και φαντασία, ο ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική χρονιά δίνει προτεραιότητα στην αισθητική, την καινοτομία και την ποιότητα για να προσφέρει στον τηλεθεατή μία νέα και δημιουργική τηλεοπτική εμπειρία καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του. Ο ΑΝΤ1 επενδύει σε πρωτοπόρες ιδέες και τηλεοπτικά προϊόντα προσφέροντας έτσι μία νέα πρόταση για ένα πρόγραμμα πλούσιο και αυθεντικό.

Η εκδήλωση της παρουσίασης για το νέο πρόγραμμα του σταθμού προσέφερε μία πρώτη γεύση για τη νέα εικόνα και το νέο περιεχόμενο του καναλιού για τη σεζόν 2018-2019.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι κ.κ Θοδωρής Κυριακού, πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και Στρατής Λιαρέλλης, Managing Director του ΑΝΤ1 TV, πολλά στελέχη του σταθμού και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αλλά και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο νέο πρόγραμμα όπως παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, δημιουργοί, ηθοποιοί και συντελεστές των νέων σειρών και εκπομπών του ΑΝΤ1.

Ο κ. Ζαφείρης Χαραλαμπίδης, Chief Marketing Officer, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην εντυπωσιακή έναρξη της παρουσίασης μας ξενάγησε στο νέο και ριζικά ανανεωμένο κόσμο του καναλιού. «Ο ΑΝΤ1 εδώ και 30 χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι πλάι πλάι μαζί με όλους τους πελάτες, τους δημοσιογράφους, τους συντελεστές και όλους τους συνεργάτες του. Και εσείς όλοι είσαστε δίπλα μας και μας στηρίζετε και σας ευχαριστούμε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ! Μια υπόσχεση που πρώτα πρέπει να την κάνει δική του ο κόσμος που κάνει την καρδιά του ΑΝΤ1 να χτυπάει καθημερινά.  Και πραγματικά την έχει κάνει δική του.  Είμαι μόνο 4 μήνες στην ομάδα και αυτά που έχω δει να γίνονται αυτούς τους 4 μήνες είναι πρωτόγνωρα.  Το πάθος με το οποίο δουλέψαμε όλοι για να αλλάξουμε τα πάντα… Ένα πάθος που φαίνεται όχι μόνο στην απόλυτα ανανεωμένη επικοινωνία και εικόνα μας, όχι μόνο στο πρόγραμμα που από το πρωί παίζει στις οθόνες μας αλλά στο κέφι  με το οποίο έχουμε συνεργασθεί όλα τα τμήματα μεταξύ μας και όλες οι εταιρείες του Ομίλου για να βγει αυτό το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Τζώρτζης Ποφάντης, Chief Content Officerο οποίος δήλωσε σχετικά: «Όταν κλήθηκα να σχεδιάσω το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη φετινή σεζόν είχα μία κατευθυντήρια σκέψη και γραμμή στο μυαλό μου, ότι θα έπρεπε να βγούμε από τη φούσκα τη δική μας, τη “μιντιακή”, να ακούσουμε την κοινωνία γύρω μας, να μοιραστούμε εμπειρίες, να μοιραστούμε φόβους αλλά και τις ελπίδες μας. Να φτιάξουμε προγράμματα που θα μας κάνουν να ταυτιστούμε, να γελάσουμε και να συγκινηθούμε όλοι μαζί. Γι’ αυτό στο φετινό μας πρόγραμμα θα δείτε εκπομπές που ξεκινούν με αυτή την αρχή κατά νου. Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε μεγάλες τηλεοπτικές προτάσεις στον Έλληνα τηλεθεατή αλλά θα πειραματιστούμε και θα προωθήσουμε νέες ιδέες και νέους δημιουργούς. Θα φέρουμε τον ΑΝΤ1 εκεί που θέλει και του αξίζει να είναι, στην κορυφή».

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του Τζώρτζη Ποφάντη, ακολούθησε η ομιλία του κ. Αντώνη ΜεταξάCommercial Director RadiosPrint & Integrated Special Projects ο οποίος τόνισε σχετικά: «Φέτος, έχει ετοιμαστεί ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα με χαρακτήρες, που εύκολα μπορείς να ταυτιστείς μαζί τους, μέσα στο οποίο ισορροπούν ιδανικά στοιχεία όπως η ψυχαγωγία, η μυθοπλασία και η ενημέρωση που θεωρώ ότι θα καλύψουν τις επικοινωνιακές ανάγκες όλων των εμπορικών κοινών και θα το δούμε να αναπτύσσεται σε όλες τις ζώνες και τους μήνες μέσα από έναν προσεκτικό σχεδιασμό, έτσι ώστε να μας δώσει τα οχήματα που χρειαζόμαστε για να υλοποιήσουμε τους κοινούς μας στόχους. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος, θα είμαστε δίπλα σας, θα ακούμε και θα κατανοούμε τις ανάγκες σας και θα βρίσκουμε από κοινού λύσεις στοχευμένες, καινοτόμες και φυσικά, αμοιβαία επωφελείς. Γιατί αυτό που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ μας δεν είναι απλά μία τυπική επαγγελματική συνεργασία, είναι σχέση στενή και άρρηκτη. Αυτή είναι η ακριβής ερμηνεία που τόσο εύστοχα περιγράφει το σλόγκαν της φετινής μας καμπάνιας, «Είμαστε Ένα» και θα συνεχίσουμε να είμαστε ένα. Γι’ αυτόν το λόγο θα πετύχουμε για άλλη μία χρονιά».

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Μεταξά, ακολούθησε προβολή βίντεο με όλα τα νέα προγράμματα και τις εκπλήξεις τις οποίες επιφυλάσσει όλη τη φετινή σεζόν ο ΑΝΤ1.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Back to top button
Close
Close