Τοπικά

25 γυναίκες και 43 άνδρες υποψήφιοι βουλευτές στον Ν.Τρικάλων

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες ασχολούνται με τα κοινά «καταλαμβάνοντας» έναν ακόμη ανδροκρατούμενο χώρο.Αποτέλεσμα εικόνας για αρωμα γυναικασ καλπη

Εκτός από τη ποσόστωση που υποχρεώνει τα κόμματα να συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτιά τους γυναίκες υποψήφιες, αδιαμφισβήτητα ολοένα και περισσότερες επιδεικνύουν ζωηρό ενδιαφέρον για να συμπεριληφθούν σε αυτά και μάλιστα κάνουν μεγάλο αγώνα για να διακριθούν και να κερδίσουν.Τα κόμματα τα οποία έχουν υποψηφίους στο Νομό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία, η Χρυσή Αυγή, η Ένωση Κεντρώων, η Ελληνική Λύση-Βελόπουλος, η Δημιουργία Ξανά-Τζήμερος, η Ελλήνων Συνέλευσις, το ΜέΡΑ 25, η Πλεύση Ελευθερίας-Ζωή Κωνσταντοπούλου, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ, το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ (μ-λ), το ΚΚΕ, το Μ-Λ ΚΚΕ και η Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας.

Ποια κόμματα δεν εκπροσωπούνται με υποψηφίους

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δήλωσαν το όνομα και το έμβλημά τους για τις επικείμενες εθνικές-βουλευτικές εκλογές της 7 Ιουλίου 2019, 20 κόμματα και 4 συνασπισμοί κομμάτων.

Στα Τρίκαλα υπάρχουν υποψήφιοι βουλευτές σε 16 εξ αυτών με κάποια να μένουν χωρίς Τρικαλινούς υποψηφίους βουλευτές. Τέτοιες περιπτώσεις είναι οι ακόλουθες:

1. Δημοσθένης Βεργής- Έλληνες Οικολόγοι

2. Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα-ΕΕΚ Τροτσκιστές

3. Απόφαση Ανάγκης, Μωραίτης Αντώνιος (ανεξάρτητος)

4. Λαϊκή Ενότητα

5. Αγροτικό κόμμα Ελλάδας (ΑΚΕ)

6. Δημοψηφίσματα Πρωτοβουλίας Πολιτών

7. Συνασπισμός Περισσοτέρων Συνεργαζόμενων Κομμάτων, Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων) ΕΝ.Π.ΑΝ. (Ενώσεις πολιτισμού και Ανάπτυξης) Α.Κ.Ε. (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας)-Ελληνικό Όραμα

8. Άλλη Ελλάδα.

Close