ΕπιχειρείνΤρίκαλα

Πανικός στα εγκαίνια της Jysk στα Τρίκαλα !

Ενηλικιώθηκε η Jysk με το 18ο κατάστημά της στην Ελλάδα, στα Τρίκαλα,  στο 5Ο ΧΛΜ Τρικάλων – Λάρισας.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε από τις 9.00 το πρωί στο νέο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας και επωφελήθηκε τις απίθανες προσφορές.  Για το νέο κατάστημα η εταιρεία έχει ετοιμάσει προσφορές και εκπλήξεις για τους πελάτες της.

Τα εγκαίνια υποστήριξαν με ένα 3ωρο ραδιοφωνικό Live πρόγραμμα οι παραγωγοί της Ρ.ΛΕΣΧΗΣ 976, στην παρουσίαση, ο Κωνσταντίνος Καμέας. 

Η JYSK διαθέτει πάνω από 2600 καταστήματα σε 50 χώρες και διανέμει ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα. Είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 100.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα κήπου. Ανοιχτά από τις 9.00 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ…
Επιπλέον από την Πέμπτη 21 Ιουνίου έως και το Σάββατο 23 Ιουνίου σε έπιπλα εσωτερικού χώρου και κήπου και σε στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν εντός νομού Τρικάλων!

Ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων οι προσφορές και οι εκπλήξεις θα είναι ακόμα περισσότερες:

  • Επιλεγμένα top προϊόντα θα διατίθενται σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή για περιορισμένη ποσότητα και έως εξάντλησης των αποθεμάτων!
  • Μασκότ, μουσική, κεράσματα και φυσικά πολλές και μεγάλες προσφορές στα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Τρικάλων που δεν πρέπει να χάσετε!


Ευχόμαστε καλές δουλειές …στην Jysk.

Back to top button
Close
Close