Fashion

Τι θα φορεθεί το Χειμώνα του 2018;

Αναρωτιέσαι ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις για τη σεζόν και τι θα φορεθεί το Χειμώνα του 2018; Σε λίγο καιρό από τώρα θα πρέπει να επιλέξεις τι θα φορέσεις, ποια χρώματα να επιλέξεις και πως να ολοκληρώσεις το σύνολό σου για να είσαι in fashion. Οδηγός σου σε όλο αυτό θα είναι οι μεγάλοι οίκοι και οι διάσημοι σχεδιαστές. Και επειδή με όλες αυτές τις νέες συλλογές εκεί έξω, λογικό είναι να έχεις αποπροσανατολιστεί, διαλέξαμε τα βασικά trends που πρέπει να ακολουθήσεις.

Tops με μήνυμα: Είναι πιθανώς η μεγαλύτερη τάση! Τοπς με μηνύματα διαμαρτυρίας εμφανίζονται στις πασαρέλες. Με τόσο πολλά γεγονότα σε αυτόν τον κόσμο, ήταν σαφές πως ακόμα και οι σχεδιαστές θα έπαιρναν θέση… μέσα από τις δημιουργίες τους. Ο Prabal Gurung και ο Missoni είναι κάποιους από τους οίκους που χρησιμοποίησαν τέτοια συνθήματα.

Κοστούμι: Το office look έχει την τιμητική του φέτος σύμφωνα με τους οίκους The Row, Balmain, Celine, Max Mara. Το κοστούμι παρουσιάζεται σε masculine αισθητική, αφήνοντας πίσω του τις στενές γραμμές και τη θηλυκότητα. Τα παντελόνια και τα ταγιέρ παίρνουν την πρώτη θέση και εμφανίζονται σε όλους τους τύπους υλικών, χρωμάτων και στυλ.

Γούνες: Ναι, οι γούνες είναι so stylish και οι οίκοι δεν θα μπορούσαν να τις αφήσουν εκτός. Ο Fendi επέλεξε έντονα χρώματα, ο Miu Miu παστέλ και ο J.W. Anderson ουδέτερα. Κάθε μήκος είναι must και μπορεί να συνδυαστεί με κάθε σύνολο.

Metallics: Το είδες πολύ πέρυσι και ίσως να μη τόλμησες να το φορέσεις, αλλά θα το φορέσεις οπωσδήποτε φέτος! Το μεταλλικό μοτίβο έχει την τιμητική του για ακόμα μια φορά και υπόσχεται να κάνει ακόμα πιο glam τα σύνολά μας. Το συγκεκριμένο fabric “προωθήθηκε” κυρίως από τους οίκους J. W. Anderson, Mugler, Loewe. Ενώ οι οίκοι Chanel, Saint Laurent, Oscar de la Renta διακοσμησαν με gliters και αστραφτερές πέτρες αποκλειστικά τα παπούτσια.

Βελούδο: Μια ακόμα τάση που φόρεσες πέρσι και θα φορέσεις και φέτος. Το εντυπωσιακό είναι ότι εκτός από μαύρο ή μπορντό, την εμφάνισή τους έκαναν βελούδινα ρούχα σε κίτρινο, κόκκινο και τιρκουάζ. Αυτό το χειμερινό ύφασμα είναι ιδανικό για εμφανίσεις σε ιδιαίτερες περιστάσεις και χαιρόμαστε που έκανε comeback. Οι οίκοι που λανσάρουν αυτήν την τάση είναι Erdem, Jason Wu και Dior.

Athliesure: Όταν τα ρούχα του γυμναστηρίου βγαίνουν έξω, τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Την athliesure τάση τη γνωρίσαμε πέρσι και ήδη το έχουμε λατρέψει. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να φοράμε oversized φόρμες, hoodies, κολάν και sneakers ακόμα και όταν πάμε για καφέ ή βόλτα. Θερμοί υποστηρικτές της τάσης είναι οι Μarc Jacobs, Versace, Chloe και Yeezy.

Κόκκινο: Αν λατρεύεις το συγκεκριμένο χρώμα μπορείς να το φορέσεις από την κορυφή έως τα νύχια, ακόμα και σε total looks. Αν από την άλλη δεν είσαι θερμός υποστηρικτής σε παροτρύνουμε να το τολμήσεις. Είναι θηλυκό, είναι sexy και σίγουρα εντυπωσιακό. Το προτείνουν οι οίκοι Versace, Prada, Fendi και Giambattista Valli.

Floral: Ναι θα συνεχίσεις να φοράς floral και το χειμώνα. Οι οίκοι Vivienne Westwood, Balenciaga και Ralph Lauren αποφάσισαν να το αποτυπώσουν στα σύνολά τους με μια ρετρό αισθητική.

Polka dots: Πουά παντού! Σε φορέματα, ολόσωμες φόρμες, παντελόνια, τοπ. Ο κάθε οίκος επέλεξε ξεχωριστό μοτίβο και χρώματα για να λανσάρει αυτήν την τάση.

Καρό: Μια από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν που εύκολα θα τη φορέσουμε. Το καρό δίνει το παρών κυρίως σε πανωφόρια και κοστούμια σε σκούρες αποχρώσεις και γκρι. Τη συγκεκριμένη τάση υποστήριξαν θερμά οι οίκοι Dior, Balenciaga και Michael Kors.

By Despoina Gkaniatsa,starbag.gr

Back to top button
Close
Close