Idees Sports

Το παρασκήνιο της μεγάλης “στιβικής” διοργάνωσης στο Στάδιο Τρικάλων

Στην πόλη των Τρικάλων διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία  το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στην κατηγορία των παίδων και των κορασίδων. Τόσο οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας όσα και οι σύλλογοι αλλά και οι αθλητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από οργανωτικής πλευράς καθώς οι άνθρωποι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας πρόσφεραν τα μέγιστα αλλά και παρουσίασαν καινοτόμα τεχνικά και λειτουργικά θέματα που πραγματικά έδωσαν την αίγλη και την αίσθηση ότι το πρωτάθλημα δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από παγκόσμιες διοργανώσεις .

Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά ενσταντανέ των αγώνων και τα όσα συνέβησαν στο δημοτικό στάδιο της πόλης …

Πανταχού παρών ο προπονητής Γιώργος Μποσκαρίωβ με τους αθλητές και τις αθλήτριες του. Ο νεαρός προπονητής έχει καλούς αθλητές και αθλήτριες που ξεχωρίζουν σε όλες τις κατηγορίες, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει στην Καλικράτεια Χαλκιδικής.
Βίβιαν Ευθυμίου και Χριστίνα Βουτσελά, προσφέρουν απαραίτητη εθελοντική βοήθεια στους διοργανωτές, μεταφέροντας τα πινάκια στους κριτές για να ετοιμάσουν τα επίσημα αποτελέσματα.

Στα 2.60μ. το ύψος του πήχη στο επίκοντω κορασίδων.

Οι τρεις πρώτοι στα 10.000μ. βάδην των παίδων. Πρώτος ο Θεμιστοκλής Τσαρουχάς, δεύτερος Άνθιμος Κελέπούρης και τρίτος Αναστάσιος Στάμος.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη το τριπλούν παίδων και τα εμπόδια κορασίδων.

Ηλιοφάνεια επικρατεί στην πόλη των Τρικάλων. Ο καιρός είναι καλός και τα 100αρια με το τριπλούν διεξάγονται με ελαφρύ ευνοϊκό άνεμο.

Πλάτωνας Βούλγαρης και Λάμπρος Παπακώστας στις κερκίδες των Τρικάλων.

Έτοιμοι για μεγάλα άλματα στο επί κοντώ οι επόμενοι Φιλιππίδηδες!

Παρούσα στη διοργάνωση και η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο υψος κορασίδων Παναγιώτα Δόση.

Μεγάλη συμμετοχή για ακόμα μια χρόνια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων, με όλους τους συμμετέχοντες να περνούν από την γραμματεία πριν την έναρξη των αγωνισμάτων τους.

09:35
Τσαμπίκα Αλαφάκη, Μαλένα Μαρίνου και Μαρία Μαγκούλια έτοιμες για νέα ρεκόρ στις ρίψεις.

09:29

 

 

 

 

Θανάσης Ραπτης, Δημήτρης Χαχάμης και Ιάκωβος Πετσούλας παρακολουθούν τους αγώνες.

Απονομές στις τρεις πρώτες ομάδες της σκυτάλης 4Χ100μ. κορασίδων.

Θεοχάρη και Δόση οι δυο κορασίδες που κατέκτησαν ασημένιο και χρυσό αντίστοιχα στο του άλμα σε υψος.

Περήφανος Μποσκαρίωβ και τις κορασίδες του, σάρωσαν σε ακοντισμό και δισκοβολία.

Ελίνα Τζένγκο, νικήτρια του ακοντισμού με 53.19μ.
Μελίνα Γρηγοριάδου, δεύτερη στο ακοντισμό με 46.66μ. και ένα διάστρεμμα.

 

Οι πρωταγωνίστριες της δισκοβολίας απο τα αριστερα Ειρήνη Φραγκάκη, Σοφία Κεσσίδη και Μαυρεδάκη Μαρία.

Ιάσων Μαχαίρας (σφαιροβολία):«Αρκετά ικανοποιημένος από τον σημερινό αγώνα, για λίγα εκατοστά έριξα κάτω από το ρεκόρ μου (19.20μ. το ρεκόρ), πλεόν το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο πανελλήνιο εφήβων όπου θα κυνηγήσω την συμμετοχή μου στο ευρωπαϊκό. Ευχαριστώ την προπονήτρια μου Ευαγγελία Δερβένη και τον σύλλογο μου ΓΣ Ηλιούπολης».

 

Ιβαν Μενγκλεμπέη ο οποίος είναι εθελεντής στο πανελλήνιο για να βοηθήσει στη διοργάνωση με το φίλο του στις θέσεις της σφαιροβολίας.

Η επιμένων νικά και η φράση ταιριάζει απόλυτα για την πρωταθλήτρια των 400μ. Αρτέμης Αναστασίου, η ποια ενώ τα δυο προηγούμενα χρόνια τραυματίστηκε στο ίδιο γήπεδο κατά τη διάρκεια των τελικών επέστρεψε με νέο ατομικό 57.23 και το χρυσό μετάλλιο. «Λόγω τραυματισμού επιλέξαμε τα 400μ. για φέτος, ωστόσο σύντομα θα επιστρέψω στο βασικό μου αγώνισμα που είναι το 200άρι. Επόμενος αγώνας το πανελλήνιο νεανίδων στην Κατερίνη».

Πολύ καλή εμφάνιση για την Σοφία Κεσίδη που πέτυχε ατομικό ρεκόρ στην δισκοβολία με 44.71μ. και προηγείται στο αγώνισμα.

Εντυπωσιακός ο Γιώργος Μηλιαράς για ακόμα μια φορά, ήταν ο νικητης στα 1.500μ. με 4:05.16. «Ήταν περισσότερο ένας αγώνας τεστ για εμένα, ώστε να κρατήσω δυνάμεις για την επόμενη εβδομάδα στο βαλκανικό. Πήγα πολύ χαλαρά στην αρχή με πολύ δυνατή την τελευταία στροφή» δήλωσε ο νεαρός στο Sportsfeed. Στόχος του για την επόμενη εβδομάδα μια πολύ καλή εμφάνιση στο 800άρι όπου και θα κυνηγήσει το 1:50.00 και το πανελλήνιο ρεκόρ.

Χρήστος Φραντζεσκάκης: «Ήμουν πολύ καλά σήμερα αλλά δυστυχώς δε μου βγήκε το ρεκόρ και δεν έχω και άλλο αγώνα με την 5κιλη για να το πετύχω. Συνεχίζουμεε επόμενο στόχο το βαλκανικό».

η Εφη Θεοδώρου, προκειμένου να πραγματοποιήσει παράλληλη προπόνηση με τον αγώνα ενός άλλου αθλητή του προπονητή της.

Τη δίκη του πρόταση έδωσε ο Κώστας Λαμπρόπουλος σχετικά με τις περιπτώσεις που ο αέρας γυρνάει συνέχεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δυο ή και τρία ανεμόμετρα συνυπολογίζοντας το μέσο όρο του αέρα. Μαζί στη φωτογραφία και η προπονήτρια της Ολυμπιακής Δομής, Αρετή Μάζνη.

Σιλβάνα και Σάντι Παπακώστα. Σύζυγος και κόρη του Λάμπρου, η δεύτερη αγωνίστηκε στον προκριματικό του ύψους.

Μεγάλη συμμετοχή όπως και ήταν αναμενόμενο

Καινοτομίες από τους διοργανωτές του πανελλήνιου παίδων – κορασίδων στα Τρίκαλα. Έχουν στήσει έναν προτζέκτορα στο ειδικά διαμορφωμένο προθέρμαντήριο, προβάλλοντας στιγμιότυπα από διεθνείς αγώνες στίβου!

www.sportfeed.gr

Back to top button
Close
Close