MUST ReadUncategorized

Ώρα αλλαγής στα αθλητικά δρώμενα του δήμου Τρικκαίων και όχι μόνο

Ο Αντώνης Τζερεμές αποτελεί μια αξιοπρόσεκτη σοβαρή υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΙΣΗ και είναι από τους ανθρώπους, που  θέλει να δει τον τόπο μας, να ακμάζει μέσω παρεμβάσεων που θα αναπτυχθούν για έναν  Δήμο που δεν θα μένει στάσιμος αλλά θα ακολουθεί σθεναρά τις εξελίξεις. Μια περιοχή που θα κινείται σε ανοδική τροχιά με την τεχνογνωσία που θα την παρέχουν άξια στελέχη, καταρτισμένοι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα και που θα αγωνιούν για το μέλλον του τόπου.

Ο Αντώνης  είναι εκ των πλέον δραστήριων και γνωστών θεραπευτών των Τρικάλων, συμμετείχε και συνέβαλε με την επιστημονική του κατάρτιση σε όλα τα σωματεία των Τρικάλων που έπαιξαν σε μεγάλες κατηγορίες (από τον ΑΟΤ του ΄99, μέχρι τα TRIKALA B.C.). Με πολλές γνωριμίες στον αθλητικό και όχι μόνο χώρο, ιδιαίτερα κοινωνικός και δραστήριος θεωρείται  ως ένα από τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη των προσεχών εκλογών.Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Πνεύμα ιδιαίτερα ανήσυχο ο ίδιος, δέχτηκε άμεσα την πρόταση, που του, απηύθυνε ο Δημήτρης Παπαστεργίου και γρήγορα χαρακτηρίστηκε ως μια δυνατή επιλογή ενίσχυσης του ψηφοδελτίου αλλά κυρίως του δήμου  με άποψη και προτάσεις. Μάλιστα αγωνιά, όπως και ο ίδιος για το τόπο, ως δημότης αυτού του τόπου στηρίζοντας  τα χωριά και τους πολίτες με έργα και δράσεις, με πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις. Λόγω επαγγέλματος μπορεί να πετύχει έναν σημαντικό στόχο στον δήμο που είναι ο αθλητισμός .

Στον κλάδο η κατάσταση θα  μπορούσε να γίνει καλύτερη για κάποιον που πιστεύει πραγματικά στον αθλητισμό αφού προέρχεται και από αυτό το κοινωνικό κομμάτι της πόλης. Και αυτό γιατί χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς ο αθλητικός κλάδος  απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους στην πόλη και στα χωριά  είτε άμεσα επαγγελματικές και  ερασιτεχνικές ομάδες, αθλητές προπονητές,  είτε με παράπλευρα επαγγέλματα όπως αθλητικοί συντάκτες, εφημερίδες, ραδιόφωνα τηλεοπτικές εκπομπές,  φωτογράφοι καμεραμαν.

Δυστυχώς η οικονομική συνεισφορά του αθλητισμού δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί μας λέει χαρακτηριστικά ενώ συμπληρώνει  “πέρα όμως από τα προφανή οικονομικά οφέλη σε καταστήματα αθλητικών ειδών και βιοτεχνίες ο αθλητισμός, είναι πολιτισμός είναι ψυχαγωγία, υγεία,  κοινωνικοποιεί, διδάσκει το νόημα της ομαδικότητας, της αυτοπειθαρχίας, της εργασίας και  του σεβασμού προς τους άλλους.  Ολόκληρος ο αθλητικός κόσμος που δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα έχει ανάγκη ισχυρής εκπροσώπησης στο δημοτικό συμβούλιο” .

Γι’ αυτούς τους λόγους αξίζει να του δώσουμε την ευκαιρία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, για να δούμε στο δημοτικό συμβούλιο  νέα πρόσωπα που πραγματικά έχουν να προσφέρουν.

czΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Tzeremes Antonios, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Back to top button
Close
Close