Γάμος - Βάπτιση

Όταν αναζητάς το τέλειο σκηνικό για destination wedding

Οι γάμοι σε νησιά αυξάνονται τα τελευταία χρόνια με γρήγορους ρυθμούς. Αυτό δεν εκπλήσσει κανένα. Τα ελληνικά νησιά είναι πανέμορφα. Απίστευτες παραλίες, καταγάλανα νερά, τέλεια ηλιοβασιλέματα, γραφική αρχιτεκτονική, πραγματικοί παράδεισοι. Γάμοι σε νησιά λοιπόν για όλο και περισσότερα ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όταν αναζητάς το τέλειο σκηνικό για destination wedding, τίποτε δε συγκρίνεται με ένα ελληνικό νησί.

Κάθε νησί έχει το δικό του χαρακτήρα επηρεασμένο από το φυσικό περιβάλλον και την ιστορία του. Αν οι Κυκλάδες είναι γνωστές για τα κάτασπρα σπιτάκια και τις εκκλησιές με τους μπλε τρούλους που στολίζουν το ξερό τοπίο, τα Επτάνησα ξεχωρίζουν για το πράσινό τους και τις ενετικές επιρροές στην αρχιτεκτονική τους. Η ποικιλία είναι ανεξάντλητη και μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και στιλ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.Image result for γαμος νησια

Καθώς πολλά νησιά είναι από μόνα τους τουριστικοί προορισμοί διεθνούς βεληνεκούς, ο σχεδιασμός ενός γάμου στα περισσότερα από αυτά δεν είναι τόσο δύσκολος. Θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για τη διαμονή των καλεσμένων σας και ιδανικά μέρη για να φιλοξενήσουν τη δεξίωση ή το πάρτι σας. Μη φοβηθείτε να ονειρευτείτε το γάμο σας σε ένα ελληνικό νησί. Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές…

Γάμος σε παραλία

Θα τελέσετε το γάμο σας σε ένα γραφικό παρεκκλήσι δίπλα στο κύμα ή ακόμη και πάνω στην παραλία. Μετά θα γιορτάσετε ξέγνοιαστα με τους αγαπημένους σας νιώθοντας την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Καλό φαγητό και υπέροχη θέα θα συμπληρώσουν αυτό το ονειρεμένο σκηνικό.

Γάμος σε αμπελώνα

Σε νησιά όπως η Κρήτη ή τα Ιόνια ή ακόμη και στη Σαντορίνη υπάρχουν πολλοί αμπελώνες που μπορούν να φιλοξενήσουν το γάμο σας. Με δικό τους εκκλησάκι, παραδοσιακά κτίρια με ιδιαίτερο χαρακτήρα και εξαιρετικές  υποδομές αποτελούν την τέλεια επιλογή για ένα γάμο με χαλαρή διάθεση και ρουστίκ χαρακτήρα.

Γάμος σε ελαιώνα

Μια άλλη παρόμοια επιλογή είναι οι όμορφοι ελαιώνες που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του τοπίου σε πολλά νησιά. Πολλοί ελαιώνες έχουν πολύ όμορφες εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν την οργάνωση ενός ρομαντικού γάμου κάτω από τις ελιές με θέα τη θάλασσα.

Γάμος σε παραδοσιακό αρχοντικό

Στα περισσότερα νησιά, θα έχετε την επιλογή να οργανώσετε το γάμο σας σε μια εκπληκτική βίλα. Σε κάποια όμως όπως είναι οι Σπέτσες ή η Κέρκυρα με την παλιομοδίτικη αρχοντική τους αύρα, θα βρείτε και όμορφα αρχοντικά στα οποία μπορείτε να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας.

Γάμος σε πολυτελές ξενοδοχείο

Πάρα πολλά νησιά διαθέτουν πολυτελή ξενοδοχεία με όμορφους κήπους και βεράντες με θέα όπου μπορείτε να κάνετε το γάμο σας. Μια δόση πολυτέλειας είναι πάντα ευπρόσδεκτη!

Αυτοί είναι μερικοί λόγοι που εξηγούν ότι οι γάμοι σε νησιά είναι πολύ δημοφιλείς. Αν θέλετε άλλον ένα λόγο, απλά σκεφτείτε ότι τίποτε δε σας εμποδίζει να συνεχίσετε την παραμονή σας περνώντας εκεί το μήνα του μέλιτος. Δεν είναι τέλειο;

Back to top button
Close
Close