Ειδήσεις

Όλα έτοιμα για τον διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Θεσσαλίας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε  στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ενόψει του 5ου Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Θεσσαλίας – World Robot Olympiad που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου (9:00 π.μ. στο 6ο Γυμνάσιο Λάρισας) και στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Παιδής, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Κολοκοτρώνης Δημήτριος, ο επιστημονικός υπεύθυνος Σούλτης Γεώργιος και ο υπεύθυνος Θεσσαλίας της WRO Hellas Μπαράς Γιάννης.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και υλοποιείται από τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Μαθηματικών (WROHellas), σε συνεργασία με την Ε.Ε.Π.Ε.Κ. (Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας), τον Σύλλογο Καθηγητών Πληροφορικής Α-/θμιας και Β-/θμιας Εκπ/σης Λάρισας και Μαγνησίας, το παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Λάρισας, και την STEM Robotics Academy (Εκπαιδευτικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός).
Η περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετέχει στον διαγωνισμό με 20 ομάδες, μία από τις μεγαλύτερες σε συμμετοχή περιφέρειες και οι ομάδες μας θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν την πάρα πολύ καλή παράδοση των τελευταίων ετών, που αριθμεί συνολικά 6 παρουσίες σε 3 Ολυμπιάδες Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, τα τελευταία 3 χρόνια.

Back to top button
Close
Close