Lifestyle news

Χρόνια τους πολλά!Οι άντρες γιορτάζουν και εμείς τους αφιερώνουμε την αγάπη μας.

Χρόνια τους πολλά! Οι άντρες γιορτάζουν και εμείς τους αφιερώνουμε την αγάπη μας.Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου σε περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών.

Το περιοδικό Glamour ανακοίνωσε τη λίστα με τους πιο σέξι άντρες της χρονιάς. Το trikalaidees.gr έχει τις δικές του εναλλακτικές.Παρόλο που υποτίθεται πως τα αποτελέσματα βγήκαν μετά από ψηφοφορία του κοινού, η λίστα με τους πιο sexy άντρες της χρονιάς από το περιοδικό Glamour, η δεκάδα μόνο σέξι δεν είναι και φτιάξαμε μια λίστα με μερικές δικές μας επιλογές.

Επειδή λοιπόν θεωρούμε λίγο ατυχείς τις επιλογές κοινού και κριτικών, κάναμε μερικές αλλαγούλες, έτσι για να ικανοποιηθούμε κι εμείς οι υπόλοιπες που νιώσαμε πως από αυτή τη λίστα λείπει πολύς κόσμος.

Γλυκούλης ο fitness coach και personal trainer, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Πού βρίσκεται ο Channing Tatum;;

9. Tom Hiddleston

Ποτέ δεν κατάλαβα τι του βρίσκετε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο,τι sex appeal κι αν έχει, ο Tom δεν ανήκει στη δεκάδα. Πώς νιώθουμε με τον Joe Manganiello;

8. Matt Bomer

Εγώ είμαι εντάξει με αυτή την επιλογή. Περνάει.

7.

Μήπως περνάμε λίγο καλύτερα με τον Omar Sy;

6. Chris Evans

O “Φωτιάς” των “Fantastic 4” βρίσκεται επάξια σε αυτή τη δεκάδα.

5. Luke Evans

Δε γίνεται να λείπει από τη δεκάδα ο Chris Hemsworth. Κι έτσι με συνοπτικές διαδικασίες, αποφασίζω να πάρει τη θέση του Luke.

4. James McAvoy

Πού είναι ο David Beckham;;

3. Robert Pattinson

Τον ανταλλάζουμε εύκολα με τον Ryan Reynolds.

https://youtu.be/80VvpWd1NQ0

1. Michael Fassbender, no words.

Back to top button
Close
Close