Τρίκαλα

Χριστούγεννα στην Κρανιά-ανοικτό όλο το γιορτινό διάστημα το κεντρικό κατάστημα του χωριού

Ο νομός Τρικάλων και κυρίως ο ορεινός όγκος , προικισμένος  με ομορφιές και πλούσια παράδοση σας καλεί να γευτείτε, να μυρίσετε, να δείτε και να νιώσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων αυθεντικά μέσα από μια πληθώρα επιλογών.Αποτέλεσμα εικόνας για κρανια ασπροποταμου πλατεια χιονια
Τα ορεινά χωριά της περιτριγυρισμένα από επιβλητικά βουνά με πλούσια άγρια βλάστηση και με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους, μόλις πέσει το χιόνι, μετατρέπονται εύκολα στο πιο ονειρικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Έλατα σκεπασμένα με χιόνι, ατμόσφαιρα διάφανη, τζάκια που καπνίζουν, μυρωδιές από λιχουδιές, έθιμα που αναβιώνουν και συγκινούν.
Ο ήπιος χειμώνας της χώρας μας, άλλωστε, δωρίζει μέρες λιακάδας κατά τις οποίες μπορείτε να χαρείτε περιπάτους και να βιώσετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα στα χωριά μας .Σε ένα από αυτά στον Ασπροπόταμο και συγκεκριμένα στην Κρανιά για πρώτη φορά την περίοδο των Χριστουγέννων το κοινοτικό κατάστημα θα παραμείνει ανοικτό όλες τις γιορτινές ημέρες.
Οι νέοι ιδιοκτήτες που ανέλαβαν από την άνοιξη το μαγαζί , Παύλος Σταμποέρνας και Ελένη Γιαννάκα σε οικογενειακό mood  αποφάσισαν να δώσουν ζωή στο παραθεριστικό χωριό και στα μέσα του χειμώνα. Μετά την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και την φθινοπωρινή που όλα τα Σαββατοκύριακα το κατάστημα το κράτησαν ανοικτό, πλέον, παρά τις όποιες καιρικές συνθήκες επικρατήσουν εκείνη την περίοδο, η ταβέρνα το cafe  καθώς και ο ξενώνας, με τα ζεστά και ατμοσφαιρικά δωμάτια, θα είναι προς διάθεση των επισκεπτών.
Όποιοι επιλέξουν να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων η της πρωτοχρονιάς, επισκέπτες και κάτοικοι του χωριού που έχουν τα σπίτια τους στην Κρανιά θέλοντας να κάνουν  ξεχωριστά τα Χριστούγεννα τους  στην παρθένα φύση και απολαμβάνοντας το  μοναδικό τοπίο της περιοχής θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πλέον θα μπορούν να γευτούν εξαιρετικές γαστρονομικές λιχουδιές μαγειρευτά και ψητά σε ένα χώρο ζεστό φιλόξενο αλλά και αμιγώς ατμοσφαιρικό με τζάκι και ξυλόσομπα στον όμορφο χώρο.
Το ευχάριστο είναι ότι η απόφαση αυτή θα κρατήσει και άλλους επαγγελματίες σε εγρήγορση στην περιοχή και με γνώμονα ότι ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός της  Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και φυσικά ο Χρήστος Μιχαλάκης διασφαλίζουν την ομαλή ροή του οδικού δικτύου ακόμη και σε ακραίες συνθήκες στο μέγιστο του δυνατού, είναι μια καλή ευκαιρία για απόδραση χαλάρωσης στο ορεινό χωριό .Αποτέλεσμα εικόνας για κρανια ασπροποταμου πλατεια χιονια

Back to top button
Close
Close