Fashion

Χριστουγεννιάτικο shopping στα Τρίκαλα με την Κατερίνα Βενέρη -Σιούλη

 

Είτε ανήκετε σε εκείνες που λόγω άγχους ξεκινάνε τα ψώνια των διακοπών και μέχρι σήμερα η shopping list σας είναι ήδη στη μέση, είτε ανήκετε σε εκείνες που τρέχετε την τελευταία στιγμή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η εποχή του χρόνου είναι και η πιο ευχάριστη αλλά και επιβαρυντική για το πορτοφόλι σας.

Σίγουρα είναι η στιγμή που θέλετε να ανταποδώσετε στους αγαπημένους σας και να τους γεμίσετε χαμόγελα. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθήσετε μια στρατηγική ώστε να μην ξεφύγετε από το budget σας. Και αν αναρωτιέστε πώς θα το καταφέρετε εμείς σας έχουμε εορταστικές προτάσεις για ρούχα , παπούτσια, κοσμήματα, γούρια αλλά και δώρα για τις γιορτές.

Η Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη έκανε τη βόλτα της στην πόλη και μας μεταφέρει στο κλίμα της αγοράς.

Μια βόλτα στην πόλη των Τρικάλων και το Capriccio, στην Ιουλιέτας Αδάμ 8, σε μαγεύει από την Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του. Casual αλλά και βραδινό ντύσιμο για κάθε σας εμφάνιση με επιλογές Mischalis, Nazezhda, July Two και άλλες.

Φόρεμα χρυσό Capriccio και μαύρο πέδιλο Μπάλιας shoes. 

Ενώ για ένα τέλειο σύνολο στα πόδια σας επιλέξτε Υποδήματα Μπάλιας Shoes.Ανδρικό και γυναικείο υπόδημα στην Ερμού 7, στην Κεντρική Πλατεία. Εδώ θα ολοκληρώσετε την wish list των γιορτών με μια πλούσια συλλογή υποδημάτων.

 

Eπόμενος σταθμός η Gallery Alma για ιδιαίτερα δώρα. Πρωτοχρονιάτικα γούρια αλλά και κοσμήματα σε μοναδικά design. Κοσμήματα από χρυσό και πολύτιμους λίθους από την Ντόλυ Μπουκογιάννη. Ασημένια κοσμήματα από τη Σοφία Πάσχου. Έθνικ με boho διάθεση από τη Βενια Μητροπάνου.

Μακιγιάζ Γιώτα Κουβούση,μαλλιά Έλενα & Νικολέτα Κόρδα, Φωτογραφία Λένα Μαγκούτα

www.bacci.gr

 Snake leather earrings with ostrich wings and crystals. By BACCI
 Snake leather bracelet. By BACCI
 Big fur scarf ” JUNGLE “. By BACCI
Καλές γιορτές !

Back to top button
Close
Close