Fashion

Χριστουγεννιάτικα looks που θα κλέψουν τις εντυπώσεις από τη Δάφνη Νεοφύτου.

Λίγες ημέρες είμαστε μακρυά από τα Χριστούγεννα και σε αυτό το νέο post θα βρεις μερικές προτάσεις για Χριστουγεννιάτικα looks που θα κλέψουν τις εντυπώσεις όχι μόνο για τον στιλάτο και άνετο αέρα τους αλλά και για το πόσο οικονομικά είναι!

Όλα τα looks που θα δεις είναι από την δεύτερη συλλογή της Lidl με την Heidi Klun #LETSCELEBRATE και από σήμερα 7/12 έχεις την ευκαιρία να την βρεις σε όλα τα καταστήματα Lidl. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει σε αυτή την συλλογή πέρα από το ότι είναι value for money αγορές, είναι η ποιότητα τους. Η συλλογή αποτελείται από κομψά και μοντέρνα κομμάτια που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους και έτσι μπορείς να γίνεις η βασίλισσα το Mix & Match δημιουργώντας looks που μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Παρακάτω θα δεις πως συνδύασα το sparkle μαύρο φόρεμα από την συλλογή, το μαύρο βελούδινο κολλάν που είναι must have αγορά, τις φούστες (mini και maxi) και τα τοπ!

Αααα ξέχασα να σου πως στην συλλογή θα βρεις εκπληκτικά πανωφόρια, σε απίθανη ποιότητα και τιμή και έτσι πλέον δεν θα έχεις καμία δικαιολογία να βρεις χωρίς το.. πανωφόρι σου.

Εμένα μου έκλεψε την καρδιά η βουργουνδί οικολογική γούνα που είναι το πιο ζεστό πανωφόρι για φέτος τις γιορτές. Stay tuned γιατί σύντομα σου ετοιμάζω μια εκπληξούλα στο Instagram account μου παρέα με την @lidl_hellas.

With Love

Daphnia Neofytou
Fashion/Food/Fun/
Blogger

http://life-report.gr

Follow me on:
FACEBOOK :
http://www.facebook.com/daphnia.Neofytou

INSTAGRAM:
https://instagram.com/daphnianeofytou/

Back to top button
Close
Close