Lifestyle news

Χριστίνα και Γιώργος Λέντζας…μαζί ενάμιση χρόνο και πολύ ερωτευμένοι!

 

Για τη σύντροφό του, Χριστίνα Στεφανίδη, δέχτηκε ερώτηση ο Γιώργος Λέντζας από τη Φωτεινή Πετρόγιαννη, που του πήρε συνέντευξη για το «Καλύτερα δεν γίνεται».

Η δημοσιογράφος ρώτησε να μάθει από τον παρουσιαστή ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο στοιχείο του χαρακτήρα της συντρόφου του κι εκείνος απάντησε με τα πιο γλυκά λόγια: «Είναι πολλά τα καλά της. Η Χριστίνα είναι ατομάρα, εκτός από κουκλάρα. Θα πω λοιπόν ότι το καλύτερο στοιχείο της είναι η προσωπικότητά της και ο χαρακτήρας της. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να κρίνουμε κάποιος στερεοτυπικά, αλλά η Χριστίνα έχει τρομερή προσωπικότητα, πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, έχει πολύ χιούμορ. Και αυτό κάνει τις μέρες μας τόσο όμορφες. Γελάμε πάρα πολύ».

Όσο για την αδυναμία του χαρακτήρα της Στεφανίδη, ο Λέντζας απαντά: «Καμιά φορά απογοητεύεται εύκολα, αλλά γι’ αυτό είμαστε οι άνθρωποι για να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο».

Ο Γιώργος Λέντζας και η Χριστίνα Στεφανίδη είναι μαζί ενάμιση χρόνο και πολύ ερωτευμένοι, φροντίζοντας όμως να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Back to top button
Close
Close