Υγεία/fitness

Χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς για το ρεβεγιόν σας. Από την Dr Στεφανία Γιουτζή

Σε λίγες μέρες Χριστούγεννα, γιορτές η μια κατόπιν την άλλη, κάθε γυναίκα θέλει να εμφανιστεί αυτές τις μέρες όμορφη ,φρέσκια λαμπερή απέναντι στην οικογένεια της και τους φίλους της ! Δεν γνωρίζεται αν υπάρχει αρκετός χρόνος για μια ιατρική παρέμβαση ώστε να να παρουσιαστείτε όσο το δυνατόν πιο λαμπερές ! Φυσικα και μπορείτε ! Μπορείτε να υποστείτε με μια συνεδρία για filler με ιαλουρονικο οξυ για ενυδάτωση δέρματος και γέμισμα ρυτίδων. “Ραδιοσυχνοτητα” με βίο αναζωογόνηση Λίφτινγκ non surgery Botox Επιτρέπουν την γρήγορη και αποτελεσματική καλυτέρευση.Image result for ειδικές μάσκες προσώπου

Επισης υπάρχουν στο εμπόριο διάφορες ειδικές μάσκες προσώπου για ενυδάτωση με ιαλουρονικο οξυ πίνοντας 2 λίτρα νερό καθημερινά βοηθάει ακόμη περισσότερο στην ενυδάτωση Η χρήση του α – λιποικου οξυ Δεν σας συμβουλεύω κάτω από τις γιορτές laser surfacing – χημικά peeling γιατί χρειάζονται μερικές εβδομάδες για την πλήρη αποκατάσταση του δέρματος συνεπώς δεν συνιστώνται αυτή τη στιγμή. Προσωπική μου άποψη είναι πως στις γιορτές των Χριστουγέννων εκτός από το μενού στο τραπέζι και την καθαριότητα του σπιτιού ποτέ δεν πρέπει να αμελούμε τον εαυτό μας.

Μια λαμπερή οικοδέσποινα θα κλέψει τις εντυπώσεις εξίσου με το καλο-μαγειρεμένο φαγητό και την ατμοσφαιρική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Για να είμαστε όμορφες στις γιορτές και με καλή διάθεση φροντίζουμε από νωρίς την περιποίησή μας. πρέπει να καλλωπισθούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις των ημερών. Τα Χριστούγεννα είναι οι αγαπημένες γιορτές των περισσοτέρων, οπότε οφείλουμε να είμαστε λαμπερές όπως είναι οι μέρες. Άλλωστε το αξίζουμε γιατί η γυναίκα ως γνωστόν είναι το σύμβολο της ομορφιάς.

Δρ Στεφάνια Γιουτζη Consulente esperto in medicina Estetica

Back to top button
Close
Close