Instagram Style

Φόρεσε Louis Vuitton και ήταν απλά υπέροχη!


Η Σκάρλετ Γιόχανσον ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δε χρειάζονται καμία προσπάθεια για να δείχνουν εκθαμβωτικές.

Από το σαγηνευτικό της ύφος όταν βρίσκεται μπροστά από τον φακό, τις στιλιστικές της επιλογές στο κόκκινο χαλί και το σεξαπίλ της που αποπνέει ανεξάντλητο σε κάθε της εμφάνιση, η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι είδωλο στιλ, φινέτσας και θηλυκότητας.

Η διάσημη ηθοποιός, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή όλα τα παραπάνω, εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Marriage Story» στο Λος Άντζελες, με τα κλικ των φωτογράφων να πέφτουν βροχή! Η ίδια κυριολεκτικά έλαμπε, φορώντας ένα chic, sparkling φόρεμα του οίκου Louis Vuitton, το οποίο τόνισε διακριτικά τις υπέροχες καμπύλες της.

AP Images

Ξεχωρίσαμε το φλοράλ μπούστο με τα φερμουάρ, αλλά και τη δερμάτινη ζώνη στη μέση, που χάριζαν μια μοντέρνα πινελιά στο σύνολο.

Το υπέρκομψο outfit ολοκλήρωναν ένα ζευγάρι metallic πέδιλα (τα οποία έχουν ήδη μπει στη wishlist μας), καθώς και τα πανέμορφα κοσμήματα του οίκου Taffin, που απογείωναν το glamour look της. Μάλιστα, τα σκουλαρίκια είχαν διαφορετικό χρώμα μεταξύ τους, δίνοντας ένα χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο twist. Το κατακόκκινο κραγιόν ήταν το απόλυτο highlight του μακιγιάζ της, τονίζοντας τέλεια τα χείλη της.

 

Back to top button
Close
Close