Lifestyle news

Φρενίτιδα στη Μεγάλη Βρετανία για τον γάμο της χρονιάς!

Έφτασε στην ώρα της η Pippa Middleton στην εκκλησία και παντρεύτηκε τον πολυεκατομμυριούχο σύντροφό της, Τζέιμς Μάθιους

Μόλις… 40.000 λίρες κοστίζει η λευκή τουαλέτα που επέλεξε η αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ

Με τον αδελφό του, Πρίγκιπσα Ουίλιαμ, κατέφθασε ο Πρίγκιπας Χάρι και χωρίς την σύντροφό του, ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ .Κλέβουν την παράσταση τα… πριγκιπικά παρανυφάκια Τζορτζ και Σάρλοτ!

Φρενίτιδα στη Μεγάλη Βρετανία για τον γάμο της χρονιάς! Η μικρή αδελφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, παντρεύεται σήμερα και όπως είναι λογικό δεν υπάρχει… κανένα άλλο θέμα συζήτησης στη χώρα.

Ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες από την άφιξή της, με την ίδια να φτάνει και να είναι εκθαμβωτική μέσα στην πανάκριβη, λευκή της τουαλέτα!

Click4more: Η Πίπα Μίντλετον παντρεύεται και αντιγράφει την Κέιτ! “Αντάρτικο” ο Πρίγκιπας Χάρι, παρανυφάκι η Σάρλοτ!
Η Πίπα διαφοροποιείται από την αδελφή της στο φόρεμα, αφού επέλεξε τον διάσημο βρετανό σχεδιαστή Giles Deacon, ο οποίος σχεδίασε για την… νυφούλα μια δημιουργία η οποία φυσικά πέρασε από την έγκριση των δύο αδελφών!

“Η Πίπα ήθελε κάτι κλασικό, αλλά και κάπως τολμηρό για να αντανακλά την προσωπικότητά της” δήλωσε μια φίλη της, με το γαμήλιο φόρεμα να κοστολογείται στις 40.000 λίρες και την Πίπα να το συνδυάζει με χειροποίητες γόβες Manolo Blahnik.

Όπως και η αδελφή της, η Πίπα θα φορέσει ένα δεύτερο φόρεμα στην δεξίωση που θα ακολουθήσει, δημιουργία του ίδιου σχεδιαστή.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, επέλεξε ένα φόρεμα σε σομόν αποχρώσεις κι ένα ασορτί και ιδιαίτερο καπέλο.Η διάρκειας 60 λεπτών γαμήλια τελετή της Πίπα Μίντλετον ξεκινά… ασυνήθιστα νωρίς. Της Κέιτ είχε ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα, με τις ώρες του γάμου να έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα δύο… πριγκιπόπουλα που θα συμμετέχουν στην τελετή και συνεπώς μετά θα πρέπει να πάρουν τον… υπνάκο τους!

Η Κέιτ Μίτνλετον με την κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ και τα υπόλοιπα παρανυφάκια

Back to top button
Close
Close