Τρίκαλα

«Φλόγα» αγάπης και υποστήριξης στα παιδιά από τις γυναίκες της Φαρκαδόνας

Τη «ΦΛΟΓΑ» της αγάπης και της ευαισθησίας στα παιδιά με Νεοπλασματική Ασθένεια – παιδικό καρκίνο άναψαν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας. Εξέφρασαν την έμπρακτη συμπαράσταση απέναντι στα παιδιά που δίνουν καθημερινό αγώνα με την ασθένεια, καθώς επίσης και στους γονείς τους που μάχονται για να κερδίσουν την δύσκολη και αγχωτική μάχη.

Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας φιλοξένησε στο café Contrast το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της «ΦΛΟΓΑΣ» Τρικάλων, υποστηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά και τους γονείς τους. Θέλησε να δώσει ένα Χριστουγεννιάτικο άρωμα, απλώνοντας το χέρι της υποστήριξης και της συμπαράστασης στις παιδικές ψυχές που υποφέρουν, αλλά δεν παύουν να ελπίζουν και να χαρίζουν αισιοδοξία, στέλνοντας το μήνυμα ότι θα ξεπεράσουν το πρόβλημα υγείας τους.

Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας ευχαριστεί ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες του cafe contrast που παραχώρησαν τον χώρο για να πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.

Ευχαριστούν τις εκπροσώπους της «ΦΛΟΓΑΣ» έδωσαν την ευκαιρία να αισθανθούν τη χαρά της προσφοράς, ανάβοντας την «ΦΛΟΓΑ» της αγάπης στις καρδιές τους, τις Άγιες ημέρες πού έρχονται.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΒΕΡΑ ΓΑΛΑΤΣΙΔΗ

Back to top button
Close
Close