Τρίκαλα

Υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες της ΕΑΑΣ για μέλος του Δ.Σ

Την 16 Ιανουαρίου , αντίθετος στο αντισυνταγματικό θράσος του  δικαιώματος εκάστου συναδέλφου  στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι, παρά το ότι  δεν διαμένω εντός λεκανοπεδίου Αττικής ,έχοντας υπ’ όψιν την  Υπουργική Απόφαση ΦΕΚ 810/14 Ιουν 2005 άρθρο 2 που μου δίνει το δικαίωμα , κατέθεσα  αίτηση υποψηφιότητας ως μέλος στο Δ.Σ  της ΕΑΑΣ, κατά τις αρχαιρεσίες της 23ης Φεβρουαρίου 2020.
Πιστός στα ιδανικά του Έλληνα:  ‘’ΠΑΤΡΙΣ -ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ’’, απόφοιτος  της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Τάξη 79Α), θλιβόμενος  από τις μέχρι σήμερα ενέργειες των εκάστοτε Δ.Σ της ΕΑΑΣ

ζητώ την ψήφο  όλων των ε.α συναδέλφων

Διεκδικούμε μια ΕΑΑΣ η οποία θα εκπροσωπεί και θα ανήκει σε όλους, χωρίς διακρίσεις.
Οι τοποθετήσεις μου, για τις εκάστοτε ενέργειες από τα προηγούμενα τακτικά Δ.Σ, είναι κατά την γνώμη μου είναι οι  παρακάτω:
1. Άμεση τροποποίηση του Νομοθετικού Πλαισίου της ΕΑΑΣ(Ν.Δ 1171/1972, ως αντισυνταγματικό.
2. Δικαίωμα συμμετοχής στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι ,ανεξαρτήτως βαθμού και προελεύσεως. (Υπουργική Απόφαση ΦΕΚ 810/14 Ιουν 2005 άρθρο 2).
3. Τα Τ.Σ των Παραρτημάτων να εκλέγονται και όχι να διορίζονται, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα. (εφαρμόζεται στην Ένωση Αποστράτων Αξ/κων Αεροπορίας).
4. ΌΧΙ στην ‘’Σύσταση Σώματος Υπαξιωματικών, ΌΧΙ στην υποβάθμιση των  Ανώτατων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) Η ΕΑΑΣ θα πρέπει να λάβει  άμεσα θέση στο θέμα το οποίο αφορά χιλιάδες αποφοίτους ΑΣΣΥ μέλη της.).
5. Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος έχω το δικαίωμα υποψηφιότητας ως Βουλευτής αλλά  στην ΕΑΑΣ δεν μου δίνεται το δικαίωμα να εκλέγομαι.

Ευάγγελος Στέφος

Back to top button
Close
Close