Ειδήσεις

Υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης από Λάρισα: Σημαντική η πρωτοβουλία του Διεθνούς Συνεδρίου του δικτύου Major Cities of Europe που θα γίνει στην πόλη»

Η σημαντική διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου του δικτύου Major Cities of Europe θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 27 – 29 Μαίου 2020 και με αφορμή αυτό παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο «Διβάνι» στη Λάρισα.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που διεθνές συνέδριο του Δικτύου διεξάγεται στην Ελλάδα. Στο Συνέδριο θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουμε τις Έξυπνες Πόλεις και τις νέες τεχνολογίες, ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι από περισσότερους από 60 Δήμους του εξωτερικού παρουσιάζοντας τις εμπειρίες τους από την εφαρμογή ψηφιακών εφαρμογών για πόλεις.Υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης από Λάρισα: Σημαντική η πρωτοβουλία του Διεθνούς Συνεδρίου του δικτύου Major Cities of Europe που θα γίνει στην πόλη»

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης τόνισε συγκεκριμένα:

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και είναι πολύ σημαντικέ που έρχεται και στην Ελλάδα. Ξέρετε πολύ καλά ότι για να μπορέσουμε να πετύχουμε όσα έχει εξαγγείλει και υλοποιεί η κυβέρνηση της Ν.Δ. προϋπόθεση αποτελεί να έχουμε εκείνα τα ψηφιακά εργαλεία για να μπορούμε να αλλάζουμε καθημερινά την ζωή των πολιτών. Αυτό μπορεί μόνο αν τέτοιες πρωτοβουλίες πάρουν την θεωρεία και την μετουσιώσουν σε διάφορες δράσεις. Εδώ στη Θεσσαλία έχετε την χαρά να έχετε μια πόλη που πρωτοπορεί, τα Τρίκαλα και είμαι σίγουρος ότι το παράδειγμά της θα το ακολουθήσουν και οι άλλες πόλεις της Θεσσαλίας αλλά οι πόλεις της υπόλοιπης Ελλάδας».

Back to top button
Close
Close