Fashion

Τhe puffers…Τα ωραιότερα χειμερινά πανωφόρια

Τα ωραιότερα χειμερινά πανωφόρια όλες ξέρουμε ότι είναι πληθωρικά. Oversized, αφράτα, ευέλικτα έτοιμα να περιπλανηθούν στους δρόμους της πόλης. Ζεστά, και πρακτικά μαζί. Με εκείνη την όψη, που κοιτώντας τα, προμηνύουν τη θαλπωρή. Για αυτές τις συνθήκες και απαιτήσεις, υπάρχουν τα puffer jackets. Τα μπουφάν με τη σπορ περιβολή που τελικά κατάφεραν να εισχωρήσουν σε ντουλάπα μας. Μαζί τους επιδιδόμαστε σε δημιουργικά styling, θέτοντας στο επίκεντρο την έκφραση της δικής μας στιλιστικής ταυτότητας.

Φαίη Γκαινά

Puffer Jackets. Το Πανωφόρι του Χειμώνα

Είναι εκείνα τα μπουφάν που θα τα αναζητήσουμε όταν πια θα έχουμε μπει πιο βαθιά στο χειμώνα και η basic καμπαρντίνα δεν θα είναι αρκετή. Δείχνουν υπέροχα με κάθε cool και ανατρεπτική επιλογή. Συνθέτοντας νέα look υπογραμμισμένα από την αισθητική του urban chic. Σκεφτείτε τους έντονους όγκου τους δίπλα σε κάθε ρομαντικό floral φόρεμα συνδυασμένο με chunky αθλητικά και μπότες. Δοκιμάστε να ταιριάξετε χρωματικά το puffy jacket με το εσωτερικό ένδυμα.

Puffer Jackets. Το Πανωφόρι του Χειμώνα

Η προοπτική τους έχει ενδιαφέρον για πολλούς λόγους. Πέραν την χρηστικότητας που διαθέτει σαν ρούχο, το γεγονός πως συνήθως η περιβολή τους έχει χρωματιστεί από κάποια έντονη απόχρωση αυτομάτως προσθέτει χρώμα στην όλη εμφάνιση. Ποντάρετε στο αγαπημένο σας χρώμα, εκείνο που ξέρετε ότι σας ταιριάζει και κουμπώνει καλλίτερα με όσα βρίσκονται ήδη στη ντουλάπα σας. Και φορέστε το με όλα τα μαλακά πουλόβερ του χειμώνα και τα slouchy παντελόνια σε ανδρόγυνη γραμμή.

Puffer Jackets. Το Πανωφόρι του Χειμώνα

Η πρόκληση με ένα puffer jacket μετουσιώνεται σε ένα βραδινό styling. Εκεί παίρνουν τη σκυτάλη οι edgy λεπτομέρειες, οι glossy υφές, τα εκκεντρικά αξεσουάρ. Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει, είναι απολύτως συμβατό με τα σύγχρονα δεδομένα περί αισθητικής κι εμείς απολαμβάνουμε την πολυτέλεια της άνεσης στα βραδινά μας outfits.

Puffer Jackets. Το Πανωφόρι του Χειμώνα

TheStylin.com

Back to top button
Close
Close