Idees Sports

“Τσίμπισαν” βαθμό τα Τρίκαλα στον Βόλο και παρέμειναν στην κορυφή

Σε ένα σχετικά δίκαιο αποτέλεσμα αρκέστηκαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου τα Τρίκαλα τα οποία έφτασαν και στην νίκη μετά την ανατροπή του σκορ αλλά προς το τέλος στάθηκαν σχετικά άτυχα, το ίδιο βέβαια και οι γηπεδούχοι και παρέμεινε το 1-1

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν μόλις στο 4′ με γκολ του Κέρι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριζογιάννη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου τα Τρίκαλα ισοφάρισαν σε 1-1, ενώ ο Φαζός στο 51′ με αυτογκόλ έγραψε το 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς ο Φαζός στο 73′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα παίρνοντας έτσι το αίμα του πίσω.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης (66′ Ναβαλόν), Φαζός, Τσιάρας, Κουτσιανικούλης (79′ Σκοπελίτης), Κέρι, Μητρόπουλος (57′ Ράντι), Τσίτας, Πόζογλου.

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου (79′ Λώττας), Τεγούσης, Γρηγορόπουλος (71′ Γιαννίτσης), Τσίπρας, Σταματής (87′ Άλεξιτς).

Back to top button
Close
Close