Τρίκαλα

Τρικαλινός που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Γερμανία δώρισε ιατροφαρμακευτικό υλικό στο Κ.Υ Πύλης

Δωρεά ιατροφαρμακευτικού υλικού, περιήλθε στο Κέντρο Υγείας Πύλης, από συμπατριώτη- ετεροδημότη μας του εξωτερικού, με καταγωγή από το Ροπωτό & συγκεκριμένα από τον κ. Κωνσταντίνο Γιαννακάκο, πρόεδρο του “Ελληνικού Σπιτιού” στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου από το 1986 ζει μόνιμα με την σύζυγο & τις δυο του κόρες.

Το συγκεκριμένο ιατροφαρμακευτικό υλικό είναι αναλώσιμου χαρακτήρα & η ποσότητα τεσσάρων παλετών αυτού, παρελήφθη σήμερα το πρωί από τον Δ/ντή του Κ.Υ. Πύλης κ. Μιχ. Βενιζέλο, παρουσία της Γέρμας & Φαίδρας Γιαννακάκου, κόρες του  δωρητή, του Αντ/ρχου Υγείας & Πολ. Προστασίας κ. Σωτ. Αγγέλη, καθώς & του δημ. συμβούλου κ. Κ. Κρούπη, προσωπικού φίλου του κ. Γιαννακάκου.

Ο Δ/ντής του Κ.Υ. Πύλης κ. Μιχ. Βενιζέλος μέσω του PyliNews.gr, ευχαριστεί θερμά τον κ. Γιαννακάκο για την ενέργειά του αυτή, λέγοντας πως τέτοιου είδους κινήσεις αποτελούν τιμή για κάθε φορέα που γίνεται αποδέκτης μιας τέτοιας δωρεάς & συνιστούν αξιόλογες πράξεις κοινωνικής προσφοράς, αγάπης & αλληλεγγύης, ευελπιστώντας στο μέλλον σε ανάλογες κινήσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα, από πλευράς του κ. Γιαννακάκου, αλλά & έτερων συνδημοτών μας, που μπορούν & θέλουν να συνεισφέρουν αναλόγως στο κοινωνικό έργο του Κέντρου Υγείας.

Back to top button
Close
Close