MUST Read

Τρικαλινός γιόρτασε με “δώρο” τα γενέθλια του, στην κεντρική πλατεία της πόλης

Ήρθε πάλι επιτέλους εκείνη η ημέρα του χρόνου που ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ! Είναι τα γενέθλιά σου, εκείνο το 24ωρο που τα πάντα περιστρέφονται γύρω σου, που απολαμβάνεις την προσοχή και την φροντίδα των αγαπημένων σου και ανοίγεις δώρα με λαχτάρα.

Το μόνο κακό είναι ότι φέτος κλείνεις τα …..? και έχεις αγχωθεί λίγο. Όλα καλά θα πάνε. Αρκεί να συνειδητοποιήσεις ότι η ηλικία σου είναι απλά ένας αριθμός και δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο χρειάζεται να ανησυχείς.

Κάπως έτσι φαίνεται να ξεκίνησε και η σημαντική αυτήν μέρα για τον γνωστό τρικαλινό dj Vasili Avraam Murphy ο οποίος, όπως συνηθίζει, κατάφερε και πάλι να πρωτοτυπήσει, αλλά και να κλέψει το ενδιαφέρον ακόμη και των περαστικών στην κεντρική πλατεία Τρικάλων. Οι φίλοι του, που γνωρίζουν την αιώνια σχέση του με τον ύπνο, του πήραν για δώρο ένα κρεβάτι. Ο Αθεόφοβος όχι μόνο ξετρελάθηκε με το δώρο αλλά το δοκίμασε μάλιστα αμέσως .Ύπνος κάτω από τα αστέρια στον  ουρανό των Τρικάλων στην κεντρική πλατεία της πόλης και μια ανάσα μακριά  από το χριστουγεννιάτικο δένδρο. Αυτός και εάν είναι ύπνος !!!

Back to top button
Close
Close