FashionMUST Read

Τρικαλινή παρουσία στην παραμυθένια επίδειξη μόδας Bridal Expo 2019.

 

Ολοκληρώνεται σήμερα η κορυφαία Έκθεση Γάμου και Βάπτισης,Bridal Expo 2019, στο πιο classy σημείο της Αθήνας, το Ζάππειο Μέγαρο.120 κορυφαίες επιχειρήσεις της Αθήνας και 30 επώνυμοι Έλληνες σχεδιαστές υποδέχτηκαν το κοινό και επαγγελματίες του χώρου από όλη την Ελλάδα.

Η αισθητική της Bridal Expo είναι μοναδική! Ονειρεμένα νυφικά, ανδρικά κοστούμια, λαμπερά κοσμήματα, λουλούδια, ταξίδια, χώροι δεξίωσης, catering, video, φωτογραφίσεις, ξενοδοχεία, ομορφιά, planning, styling, decor και ό,τι άλλο θα επιθυμούσε ακόμη και η πιο απαιτητική νύφη. Στον υπέροχο αυτό χώρο βρέθηκε και η κ.Βάσω Οικονόμου, του οίκου νυφικών B&O EXCLUSIVE με έδρα τα Τρίκαλα. Όπως κάθε χρόνο απόλαυσε το catwalk της γνωστής Κύπριας σχεδιάστριας Στάλω Θεοδώρου, με την εκπληκτική σειρά νυφικών Fairy by Stalo Theodorou, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά στο B&O EXCLUSIVE.

Μετά την επίδειξη ακολούθησε γεύμα για τους συνεργάτες μαζί με την ομάδα της κας Σταλω Θεοδώρου,την Β.Οικονόμου και γνωστά ονόματα από το χώρο του μόντελιγκ .

 

Αλεξάνδρα Τάμπου

Πληροφορίες από mononews.gr

Back to top button
Close
Close