Idees Sports

Τρικαλινή παρουσία από το διαχρονικό αγωνιστικό δίδυμο Χατζηγάκη-Τόλια στο 39ο Ολυμπιακό Ράλλυ χώματος

Με ωραίο θέαμα διεξήχθη την Κυριακή το πρωί το 39ο Ολυμπιακό Ράλλυ χώματος, στην περιοχή της Φολόης Ηλείας, το οποίο διοργάνωσε η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου (ΑΟΛΑΠ) με τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Ε. Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και υπό την αιγίδα των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας και την θεσμική υποστήριξη ΔΗΚΕ Πύργου.

Στην 16η θέση τερμάτισε το Τρικαλινό πλήρωμα αποτελούμενο από τον Χατζηγάκη Γιώργιο και τον Τόλια Γιάννη συνοδηγό με το FORD ESCORT  RS 2000 . H επιστροφή στην αγωνιστική δράση  των δυο φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα Τρίκαλα σημαδεύτηκε από την πολύ καλή παρουσία με χρόνο γενικής 1:04:08.53   χάρις στην σωστή τακτική, τα γρήγορα περάσματα, συγκεντρώνοντας  παράλληλα εμπειρίες με τα απαραίτητα χιλιόμετρα για την πορεία του πρωταθλήματος, χωρίς να επηρεάζονται ιδιαίτερα από τις πιο πίσω θέσεις στις οποίες βρέθηκαν.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Μπαντούνας  53:58.30 με συνοδηγό τον Κώστα Σούκουλη, ήταν οι νικητές. Ο Πυργιώτης οδηγός και δευτεραθλητής Ελλάδος το 2017, επικράτησε σε τέσσερις από τις έξι ειδικές διαδρομές σε έναν πολύ δυνατό αγώνα. Στη δεύτερη θέση ακολούθησαν οι Θ. Χαλκιάς – Λ. Μαχαίρας, ενώ ο Στέλιος Λαϊνόπουλος με τον Τάσο Παπαδόπουλο τερμάτισαν στην τρίτη θέση της γενικής μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Να σημειωθεί και η παρουσία του Δημήτρη Τσαπέκη με τον Φώτη Αλεξανδρόπουλο που τερμάτισαν στην πέμπτη θέση.

 

Back to top button
Close
Close