Επιχειρείν

Τρία επιτυχημένα και γευστικά χρόνια έκλεισε η Pizza Fan στα Τρίκαλα

Τρία χρόνια έκλεισε η PizzaFan στην πόλη των Τρικάλων και ο απολογισμός είναι σημαντικός σε όλα τα επίπεδα. Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους, στις παρέες, στις γιορτές, στις αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και μοιράζεται μαζί μας τις μεγάλες και μικρές στιγμές της πόλης μας.

Φέρνοντας στα Τρίκαλα τη μεγαλύτερη ποικιλία από ζύμες, μεγέθη πίτσας και συνταγές, απίστευτες λαχταριστές γεύσεις και μια νέα φιλοσοφία εξυπηρέτησης η PizzaFan κέρδισε τον κόσμο και αγαπήθηκε σαν ένας φίλος που ξέρει να προσφέρει.

H τεράστια ποικιλία του μενού μας είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη μέρα, ενώ τα πρωτοποριακά και πραγματικά καινοτομικά νέα προϊόντα, όπως οι σειρές DoublePizza και PizzaBianca, μας έδωσαν μια άλλη διάσταση στο πού μπορεί να φτάσει η φαντασία και η δημιουργικότητα όταν πρόκειται για τις γεύσεις που όλοι λατρεύουμε.

Πρόσφατα παρουσιάστηκε η νέα εξαιρετική σειρά προϊόντων Vegan που οπωσδήποτε είναι πλέον μια ανερχόμενη τάση όλο το χρόνο. Απευθύνεται όχι μόνο σε ανθρώπους που έχουν κάνει αυτή την επιλογή διατροφής από φιλοσοφία αλλά και σε όσους κάνουν μια ειδική δίαιτα για λόγους υγείας, νηστεύουν ή απλά θέλουν να μειώσουν το κρέας στη διατροφή τους.

Το νέο Plant Βased Βurger, με μπιφτέκι BeyondMeat μόνο από φυτικά συστατικά, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε γεύση ούτε εμφάνιση από ένα burger με μοσχαρίσιο κρέας. Κι ακολουθούν ακόμα περισσότερες λαχταριστές επιλογές. PlantBased BurgerPizza με μπιφτέκι BeyondMeat και πατάτες, PizzaVegan με ψητά λαχανικά, Σαλάτα Φακή – Κινόα-ΡεβύθιSpringRolls Λαχανικών και Zυμαρικά με Γαρίδες και κόκκινη σάλτσα.

Η PizzaFan θέλοντας να είναι κοντά σε κάθε σχολείο και κάθε αθλητικό σύλλογο των Τρικάλων έχει στηρίξει με τα πρωτοποριακά της χορηγικά προγράμματα ένα σημαντικό αριθμό εκδηλώσεων με την προσφορά 1+1 σε κάθε παραγγελία. Ταυτόχρονα έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία πάρτι, για μικρούς ή μεγάλους, για γενέθλια, ονομαστικές γιορτές και για κάθε άλλη περίσταση. Οι ιδέες είναι πάντα πρωτότυπες, η προσέγγιση πολύ ολοκληρωμένη και οι τιμές ιδιαίτερα προσιτές. Ξεκινούν από 2.5 ευρώ το άτομο,ενώ υπάρχουν και οικονομικότερες τιμές για παραλαβή από το κατάστημα.

Το κατάστημα της PizzaFan στα Τρίκαλα βρίσκεται στη διεύθυνση Βασ.Τσιτσάνη 67 και ανοίγει καθημερινά στις 12 το μεσημέρι.Με 74 καταστήματα στην Ελλάδα και 2 στην Κύπρο η PizzaFan είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία pizza delivery στην Ελλάδα έχοντας μια συνεχή παρουσία στο χώρο της εστίασης από το 1996.

Back to top button
Close
Close