MUST Read

Τρέχει με χίλια….. τα έργα,ο Χρήστος Μιχαλάκης

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο νομός Τρικάλων είναι ένα μεγάλο εργοτάξιο έργων και τα οποία φέρουν  την υπογραφή του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων.

Είναι έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και ταυτόχρονα διευκολύνουν την επιχειρηματική δραστηριότητα δίνοντας ώθηση σε κλάδους αιχμής της οικονομίας μας όπως οι εξαγωγές, οι μεταφορές, ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι κόμβοι, σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου, οι οποίοι  έχουν αναβαθμίσει λειτουργικά τεχνικά και αισθητικά την εικόνα των δρόμων .Ειδικά στις εισόδους της Τρικαλινής πόλης είναι γεγονός ότι συντελέστηκε μια μεγάλη αλλαγή.

Φαίνεται ότι  όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι η περιφερειακή ανάπτυξη αποτελεί μονόδρομο για την επόμενη μέρα της χώρας.Σύμφωνα με τον Χρήστο Μιχαλάκη με την απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, την ολοκλήρωση  έργων υποδομής, αλλά και τη στήριξη της κοινωνικής συνοχής, έχουμε πολλές δυνατότητες και συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε, ακόμα  προς όφελος του νομού μας ….

cz

Back to top button
Close
Close